Haberler

Otobanda Son Sürat Kaza: 2 Yaralı

Güncelleme:

Aydın-İzmir Otobanında meydana gelen trafik kazasında güvenlik şeridi ile sağ şeritte bulunan tıra arkadan çarpan kamyonetin sürücüsü ile kamyonetteki yolcu yaralandı.

Aydın- İzmir Otobanı'nda meydana gelen trafik kazasında güvenlik şeridi ile sağ şeritte bulunan tıra arkadan çarpan kamyonetin sürücüsü ile kamyonetteki yolcu ağır yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken polis ve jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaza sabah saatlerinde Söke-Germencik gişeleri yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aydın istikametinden İzmir istikametine seyir halinde olan Durmuş Uyguncu yönetimindeki 35 DB 9318 plakalı kamyonet seyir halinde iken Servet Kızılbel yönetimindeki 20 F 5223 plakalı tırın çektiği 20 F 5223 plakalı dorseyi arkadan çarptı.

Kaza sonucu yol adeta savaş alanına dönerken, hurdaya dönen kamyonette sıkışan sürücü Durmuş Uyguncu ve yolcu Mustafa Bilgiç AKS 110 Kurtarma ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Görenleri şaşkına çeviren kaza ile ilgili güvenlik güçleri soruşturma başlattı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmir Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title