Haberler

Oto Yıkamaya Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı

MARMARİS'te bir oto yıkamacıya düzenlenen operasyonda, 'yeni nesil uyuşturucu' olarak nitelendirilen 1 kilo 106 gram skunk ele geçirilirken, işyeri sahibinin de aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

MARMARİS'te bir oto yıkamacıya düzenlenen operasyonda, 'yeni nesil uyuşturucu' olarak nitelendirilen 1 kilo 106 gram skunk ele geçirilirken, işyeri sahibinin de aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Datça Yolu Hastane Kavşağı'nda bir oto yıkamacıda uyuşturucu madde satıldığı ihbarını aldı. Yapılan teknik ve fiziki takip ardından bugün saat 02.00 sıralarında harekete geçen polis, operasyon düzenledi. İşyerinde yapılan arama 1 kilo 106 gram skunk, tütünle sarılmış 2 gram esrar, 1 kuru sıkı tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 50 santim uzunluğunda pala ve çok sayıda av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Oto yıkama firmasının sahibi 49 yaşındaki Hüseyin Efecan, çalışanları 30 yaşındaki Zülfikar Kurt, 42 yaşındaki Celalettin Ülger, 31 yaşındaki Doğan Alev ve 19 yaşındaki İbrahim Yaşar Tutar gözaltına alındı. Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan sabıkalı 5 şüpheli, işlemleri için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

BONZAİ'DEN 6, ESRARDAN 20 KAT ZEHİRLİ

Marmaris Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, son 3 yıl içinde Türkiye'ye yasa dışı yollarla Balkan ülkelerinden getirilen ve 'yeni nesil uyuşturucu madde' olarak adlandırılan 'skunk'un bonzai'den 6, esrardan 20 kat daha zehirli olduğunu seyledi. Yetkililer şu bilgileri verdi:

"Kilosu 40-65 bin lira arasında satılan yeni nesil uyuşturucu madde, yapılan kimyasal katkılarla güçlendiriliyor. Bonzai ve Jamaika gibi uyuşturucu maddelerden ölümlerin artması üzerine zehir tacirleri yeni nesil tabir edilen ve bilinilirliği daha az olan skunk üretimine yönelmeye başladı. İngiltere'de laboratuvarlarda esrar maddesi fermente edilerek üretilen yeni nesil uyuşturucu madde, en çok Balkan ülkelerinden ülkemize yasa dışı yollarla getiriliyor. Marmaris'te aktif olan bu oto yıkama servisinin işi paravan olarak kullandığı ve ticaretini buradan yaptığı tespit edildi." - Marmarismuğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Datça Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title