Haberler

Oto Hırsızı Çaldığı Otomobille Yol Kenadırdaki Tostçuyu Ezdi

Bursa'da Oto Hırsızı Olduğu İddia Edilen Bir Şahıs Düğün Konvoyundan Çaldığı Otomobille Kaçarken Yol Kenarında Tost Satan Araca Çarptı. Kazada Tostçu Hayatını Kaybederken Tost Yiyen Bir Kişi İse Yaralandı. Olaydan Sonra Kaçan Sürücü Yol Kenarında Duran Başka Bir Araca Çarpıp Çaldığı Otomobili Olay Yerinde Bırakıp Kaçtı.

Bursa'da oto hırsızı olduğu iddia edilen bir şahıs düğün konvoyundan çaldığı otomobille kaçarken yol kenarında tost satan araca çarptı. Kazada tostçu hayatını kaybederken tost yiyen bir kişi ise yaralandı. Olaydan sonra kaçan sürücü yol kenarında duran başka bir araca çarpıp çaldığı otomobili olay yerinde bırakıp kaçtı.

İddiaya göre, Merkez Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi'nde yapılan bir sünnet düğününe gelen kimliği belirsiz bir kişi düğün konvoyu içinde bulunan çalışır vasiyette bırakılan ve içinde sürücüsü olmayan Hasan Yarım'a (42) ait 16 CDR 67 plakalı otomobili çaldı. Kimliği belirsiz kişi araçla seyir halinde iken Anadolu Mahallesi Karlıdağ Caddesi üzerine geldiğinde aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında motorsiklet üzerinde tost satmakta olan İsmail Pekcan'a (45) ve yanında

müşteri olarak bulunan sonra yol kenarında tost yiyen Nuri Öner'e (40) çarptı. Olay yerine gelen ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan tost satıcısı İsmail Pekcan yapılan müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis yaptığı araştırmada görgü tanıklarının ifadelerine göre aracı İ.T. isimli bir kişinin çaldığını tespit ederek soruşturma başlattı. 16 R 1862 plakalı aracına vurulan Murat Çabuk ise polis merkezine giderek aracına vurup kaçan sürücüden şikayetçi

oldu. Olayla alakalı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

(UU-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title