Haberler

Otlukbeli İlçesindeki Fatih Yibo'ya Bilişim Sınıfı Açıldı

Erzincan'ın Otlukbeli İlçesinde 378 Öğrencinin Öğrenim Gördüğü Fatih Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda, 12 Adet Bilgisayardan Oluşan Bilişim Sınıfı Açıldı.

Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde 378 öğrencinin öğrenim gördüğü Fatih Yatılı İlköğretim Bölge okulunda, 12 adet bilgisayardan oluşan bilişim sınıfı açıldı.

Fatih Yatılı İlköğretim Bölge okulunda düzenlenen törene Kaymakam Şefik Aygöl, Belediye Başkanı Enver Şahin, İlçe milli Eğitim Müdürü Şafak Kesler, resmi kurum amirleri ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Şefik Aygöl, çocukların eğitim ve öğretiminin Türkiye'nin geleceğine ışık tutacağını belirterek, "Bu konuda ailelerinde bilinçli hareket etmeleri gerekir. Geleceğin yetişkinleri olarak topluma yön verecek olan çocuklarımızın sorumlu bireyler olarak toplumsal yaşamda yer almalarını sağlamalıyız"dedi.

378 öğrencinin eğitim gördüğü ve Fatih Yatılı İlköğretim Bölge okulundaki bilişim sınıfının 4 adet bilgisayarı bulunduğunu ilave olarak 8 bilgisayar daha aldıklarını anlatan Kaymakam Aygöl, mevcut bilgisayar sayısının 12 yükseldiğini kaydetti.

Bilişim sınıfındaki bilgisayarlarda internetin özel olarak filtre edildiğini kaydeden Aygöl, “Öğrencilerin sosyal hayatına katkıda bulunmak amacıyla ders saatlerinden sonra rehber öğretmen eşliğinde oyun oynama imkanı tanınmıştır. Öğrencilerimizin bu durum karşısında mutluluklarını gözlerinden okumak zor değil."diye konuştu.

Açılıştan sonra bilişim sınıfına giren öğrenciler, yeni bilgisayarlarıyla internette derslerini çalıştılar.

(BA-ST-Y)

02.02.2008 13:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title