Haberler

ÇORUM OTLAK YERİNDEN KAÇAN ATLAR, KENT MERKEZİNE İNDİ

Güncelleme:

ÇORUM'da sahibi tarafından bırakıldığı otlak alandan kaçan 3 at, şehir merkezine indi.

ÇORUM'da sahibi tarafından bırakıldığı otlak alandan kaçan 3 at, şehir merkezine indi. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında bir süre etrafta dolaşan atlar, zabıta ekiplerince toplanıp barınağa götürüldü.

Kentte İskilip yolu mevkisinde otlaması için 3 at, sahibi Oktay Demirel tarafından, iple bağlanarak, otlak alana bırakıldı. Bir süre otlayıp, bağlı oldukları ipten kurtulan atlar, yaklaşık 10 kilometre yolu kat ederek kent merkezinde Gazi Caddesi'ne indi. Karşılarında başıboş atları görünce şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar, durumu zabıta ekiplerine haber verdi. İhbarla bölgeye gelen zabıta ekipleri, bir süre etrafta dolaşan atları toplayarak barınağa götürdü. Ekipler, ayrıca atların başıboş bırakılması ve trafiğin tehlikeye düşürülmesi nedeniyle at sahibi hakkında da tutanak düzenledi. Atlarını teslim almak isteyen Oktay Demirel ise atların iplerinin başkaları tarafından kesildiğini öne sürerek, tutanağa itiraz etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskilip Zabıta Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title