Haberler

Oteller Artık Her Yerden Yönetilecek

Analizleri Amerika'da, yazılımları Ankara'da gerçekleştirilen yaklaşık 3 yıl gibi bir sürede hazırlanan dünya standartlarındaki "HotelSilverlight" adı verilen bulut tabanlı otel yönetim sistemi Property Management System (PMS) ile artık...

Analizleri Amerika'da, yazılımları Ankara'da gerçekleştirilen yaklaşık 3 yıl gibi bir sürede hazırlanan dünya standartlarındaki "HotelSilverlight" adı verilen bulut tabanlı otel yönetim sistemi Property Management System (PMS) ile artık rezervasyonlar ile oteller yurt dışından, yurt içinden veya evden yönetilebiliyor.

Ncs.Net Computer Genel Müdürü Mehmet Bingöl, gelişen teknoloji ile birlikte Otel sektöründe de hızlı gelişmeler yaşandığını söyledi. Bu gelişmelerden birinin de PMS otelcilik yazılımlarındaki yeni gelişmeler olduğunu belirten Bingöl, şöyle konuştu:

"Online bir dünyaya doğru genel bir kayma olduğu inkar edilemez. Bir otel bu gün online bir varlığa sahip olmak zorundadır ve sadece bir web sitesine sahip olmak artık yeterli değildir. Simdi trend mobil olarak hareket etmek. Bugünün sürekli seyahat edenleri, konaklama ve rezervasyon için akıllı telefonlar, tabletler ve diğer mobil cihazlardan hareket halindeyken arama yapmaktadır. Artık dünyadaki oteller kendi web sitelerine entegre edilebilir web rezervasyon modülleri sunmaktadır."

Analizleri Amerika'da, yazılımları Ankara'da gerçekleştirilen yaklaşık 3 yıl gibi bir sürede hazırlanan dünya standartlarındaki bu ürünü tanıtmak istediklerini belirten Bingöl, "HotelSilverlight bulut tabanlı otel yönetim sistemi otelcilik bilişim çözümlerinde SaaS'ın ve bulut bilgisayarın bir araya getirilmiş gücünü otel yönetim sistemlerine uyarlıyor. Alışılmış program paketlerinden çok farklı tasarlanmış yeni bir bir vizyona sahip olan HotelSilverlight mükemmel bir tasarım ile son teknolojiyi bir arada sunmaktadır. HotelSilverlight rezervasyon işlerinizi düzene sokmak ve verimliliğinizi artırmak için çok sayıda güçlü özellik sunan risksiz bir otel yönetim çözümüdür" dedi.

Bingöl, HotelSilverlight ile rezervasyonlarınızı ve otelinizi yurt dışından, yurt içinden veya evinizden yönetebilir hale geleceklerinin altını çizerek, "İnternet üzerinden odalarınızı satabilir, karlılığınızı artırabilirsiniz. Hotelsilverlight tüm ön ve arka büro ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış bir bulut tabanlı Komple otel yönetim sistemidir" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Bingöl Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title