Haberler

Uyuşturucu Madde Etkisine Girip Otel Odasının Küvetini Patates ile Dolduran Adam Gözaltına Alındı

Güncelleme:

İngiltere'de otel personelinin ihbarı üzerine odası basılan adam, küveti kilolarca patates ile doldururken yakalandı. Uyuşturucu etkisindeki adamın odasında, çok sayıda yasaklı madde bulundu.

İngiltere'nin Southampton şehrinde uyuşturucu madde etkisindeki adam, kaldığı otelin küvetini patates ile doldururken polis tarafından gözaltına alındı. Olay sırasında adamın üzerinde sütyen olduğu açıklandı.

BİNLERCE LİRALIK UYUŞTURUCU BULUNDU

Otel personeli, odadan esrar kokusu geldiğini fark etmesi üzerine polisi aradı. Güvenlik görevlileri tarafından basılan odada değeri binlerce lirayı bulan farklı türde uyuşturucu maddelere rastlandı.

"EN DOĞRU ŞEYİN O OLDUĞUNU HİSSETTİM"

Yargıç Peter Henry, James Johnson isimli adama neden patatesle bir banyoyu doldurduğunu sordu. Johnson, "O zaman yapılacak en doğru şeyin o olduğunu hissettim" cevabını verdi. Sokakta elinde poşetlerle ve gömleğinin üzerine giydiği sütyenle dolaşan adam polis tarafından takip edilerek otel odasına yakalandı.

Yargıç davayı sıra dışı ve garip olarak tanımlarken Johnson'ı 9 aylık bir rehabilitasyon programına yolladı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

men dil:

ne demişti Erbakan . Banu Avar , Abdurrahman Dilibak ve niceleri : Aka pE AMERİKAN PROJESİDİR

5
6
yanıtYanıtla
Murat:

Senin babanın kim olduğunu söyleyemeden Rahmetli oldu, sana ne bob’dan.

yanıt0
yanıt4
MURAT A:

yazdığınla kaliten(!) belli zaten . Ama sana ne diyen sana ne demeli . memleketin düştüğü durumun asıl nedenlerinden bu kadar bihaber olana zaten bir şey demeye gerek .

yanıt2
yanıt1
Heee:

Ondan dolar 4.80 oldu di mi?

yanıt2
yanıt4
isim:

dolar yükselirse daha yüksek faiz geliri elde edilir TR nin dış borcu ortada.

yanıt2
yanıt1
Devam Devam:

4 Mart 2004 tarihinde Ankara ile Tel Aviv arasında imzalanan anlaşma ile Manavgat tesislerinden Kıbrıs’a gönderilen Manavgat suyunun İsrail’e de verilecek projede de mutâbık kalındığının açıklanması. (ABC gazetesi, 21. 3. 17; Karar, 11. 7. 2017; (T. C. Dışişleri Bakanlığı, BN:3 - 6 Nisan 2006, Manavgat Nehrinden İsrail´e Su Satışı hk. )

5
1
yanıtYanıtla
ebenoviçyus:

odadan esrar kokusu almış olan adamda da bi sıkıntı olabilir eskiden içmiş midir?

3
0
yanıtYanıtla
kulağı kesik !:

sende az etiket degilsin hani

yanıt5
yanıt1
HACI KILKUYRUK:

Batıda her türlü deli var. . bizdekilerden bir tık aşağıda da olsa

2
0
yanıtYanıtla
suskun:

yok abi patates o an aklına gelen birşeymiş patlıcan gelseydi omu girecekdi küvete. . demekki patatesin bizim bilmediğimiz bir etkisi var

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title