Haberler

Otele İş Görüşmesine Gitti, Eve Döndüğünde Eski Kocası Tarafından Bıçaklandı

Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otele iş görüşmesi için giden talihsiz kadın, görüşme dönüşü evinde eski kocasının saldırısına uğradı. Karnından ve başından bıçaklanan kadının durumu ağır.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otele iş görüşmesi için giden kadın, eve döndüğünde eski kocası tarafından karnından ve başından bıçaklandı. Ağır yaralanan kadının durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

OTELE İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTTİ

Olay, Sarılar Mahallesi 3004 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 çocukları bulunan İrfan A. ve Ayşe A., 2014 yılı Manavgat Adliyesinde görülen dava ile anlaşmalı olarak boşandı. Bir süredir çalışmayan Ayşe A, olay günü bir otele iş görüşmesine gitti. Akşam eve gelen Ayşe A., iddiaya göre evde kendisini bekleyen eski kocası İrfan A. tarafından karnından ve başından bıçaklandı.

DURUMU AĞIR

Ayşe A., feryatlarını duyan komşularının haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Karnında ve başında bıçak darbesi bulunan aynı zamanda kafatasında kırık olduğu belirlenen talihsiz kadının durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

POLİS PEŞİNE DÜŞTÜ

Olay yerinde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri kaçan İrfan A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Manavgat Sarılar Antalya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

ŞERO:

MANAVGAT TURİZM BÖLGESİDİR. BÖLGEMİZDE BİNİN ÜZERİNDE KONAKLAMA TESİSİ BULUNMAKTADIR. NÜFUSUN 3/2'' Sİ TURİZM SEKTÖRÜNDEN EKMEK YER. BU KADINCAĞIZLAR ODA TEMİZLİĞİ , BULAŞIKÇILIK, GARSONLUK , MUTFAKTA YARDIMCILIK YAPARLAR. TURİZM SEZONUNUN AÇILMAKTA OLDUĞU ŞU DÖNEMDE KADIN , ERKEK ÇOĞU İNSAN 5 AYDIR İŞSİZ VE HERKES HELAL EKMEK PARASININ PEŞİNDE. ŞEREFSİZLİĞİN LÜZUMU YOK. TANIMADIĞINIZ İNSANLARLA ALAKALI EDEPLİ YORUM YAPIN.

28
1
yanıtYanıtla
....................:

Boşandığın kadından daha ne istiyorsun sen ?

22
3
yanıtYanıtla
memet:

sudestisi suyolunda kirilir

2
21
yanıtYanıtla
...:

biraz edep biraz haya. Ne biliyorsun da böyle yazıyorsun.

yanıt5
yanıt0
Muhtar:

Otelde iş görüşmesi nasıl oluyor

4
16
yanıtYanıtla
alptekin:

OTELLERDE PERSONEL ALIMLARI İÇİN OTELİN İNSAN KAYNAkları bölümünde oluyor. . aklın fikrin neyse artık

yanıt17
yanıt0
LEVLOOOO:

OTELDE ÇALIŞMAK İSTEMİŞ OLABİLİR Mİ ? ACABA

yanıt8
yanıt0
XYZ:

otellerde iş görüşmesi olmuyor. oralarda insan namına kimse çalışmıyor. İn cin hizmet ediyor. Sanırım anladın ne demek istediğimi

yanıt2
yanıt4
meraketme:

aklındaki neyse kızında yaşarsın meraketme fesat insanlar sizi

yanıt3
yanıt4
nehir babaotu:

bir insan kaynakları departmanı çalışanı olarak söylüyorum. . . iş görüşmeleri eğer avm ile ilgiliyse orada bulunan bir kafede gerçekleştirilirken, otelde çalışacak kişi için de yine aynı durum söz konusudur otelin lobisinde ya da kafeterya gibi yerlerde de gerçekleştirilebilir bunlar çok normal ortada bir ahlaksızlık varmış gibi durumu normalleştirmeyin. . . ki kadın biriyle birlikte bile olsa eski kocasını ilgilendirmez adı üzerinde eski koca boşanılmış artık söz sahibi değil o kadın üzerinde. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title