Haberler

Otel Odasında Altı Kılo Eroin

Polisin Bir Otele Gece Yaptığı Uyuşturucu Baskınında 6 Kilo Eroin Ele Geçirildi. İki Kardeş Tutuklanırken, Uyuşturucuların Piyasa Değerinin Bir Milyon Tl Olduğu Belirtildi.

Polisin bir otele gece yaptığı uyuşturucu baskınında 6 kilo eroin ele geçirildi. İki kardeş tutuklanırken, uyuşturucuların piyasa değerinin bir milyon TL olduğu belirtildi.

MUĞLA Marmaris İlçe Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları sonucu Z.S. (43) ile kardeşi M.S.’nin (23) Muş’tan bir yolcu otobüsü ile bir bavulunu gizli bölmelerine yerleştirirek, eroin getirileceğini belirledi.

Kadın polis serviste

Bunun üzerine, polis Marmaris Otogarı’nda otobüsten inen iki kardeşi takibe aldı. İki kardeş rezervasyon yaptırdıkları dört yıldızlı bir otele giderek, odalarına çekildi. Odalarına yemek ve içki servisi isteyen iki kardeşe, kat görevlisi görünümündeki kadın polis tarafından servis yapıldı. Polis, oteldeki diğer müşterilerin rahatsız olmaması için geceyi bekledi. Saat 03.00 sıralarında, narkotik köpeği ‘Köpük’ün de katılımıyla iki kardeşin kaldığı odaya bir operasyon düzenlendi. Uykuda yakalanan iki kardeş, gözaltına alınarak, kelepçelendi. Odada, narkotik köpeğiyle yapılan aramada, yatağın altına konulan bavulun gizli bölmelerinde 1 kilogramlık paketler halinde toplam 6 kilo eroin ele geçirildi.

Köpük’le bingo

Gözaltına alınan iki kardeş,  suçlamaları kabul etmedi, kardeşler tutuklandı. Piyasa değeri 1 milyon TL olan eroin imha edilmek üzere Marmaris Gümrük Muhafaza Müdürlüğü’ne teslim edildi. İki zanlının terör örgütü PKK ile herhangi bir bağlantılarının olup olmadığının da araştırıldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ege

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title