Haberler

Otel Arma Başkan Ergün’ü Ağırladı

Güncelleme:

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Otel Arma Müdiresi Selma Hayta'nın Davetlisi Olarak, Arma Otel Yönetimiyle Kahvaltıda Bir Araya Geldi.

Belediye başkanı cengiz ergün, otel arma müdiresi selma hayta'nın davetlisi olarak, arma otel yönetimiyle kahvaltıda bir araya geldi. Manisa'da kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında dışarıdan gelen misafirlerin tercih ettiği otellerden bir tanesi olan Arma Otel'de konuk edilmekten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, davetinden dolayı Otel Müdiresi Selma Hayta'ya teşekkür etti.

Manisa kent merkezinde hizmet veren Otel Arma, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü konuk etti. Otel Müdiresi Selma Hayta'nın düzenlediği kahvaltıya Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

Manisa'da kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında dışarıdan gelen misafirlerin tercih ettiği otellerden bir tanesi olan Arma Otel'de konuk edilmekten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, davetinden dolayı Otel Müdiresi Selma Hayta'ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Otel Arma Müdiresi Selma Hayta da, 53 otel ve 106 yatak kapasitesiyle tercih edilen otel olduklarını ve Manisa'da her türlü sanatsal ve kültürel faaliyetlerde ziyaret eden sanatçıların otellerini tercih ettiğini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title