Haberler

ÖSYM Başkanı Aygün: 2019-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayımlandı

Güncelleme:

ÖSYM Başkanı Halis Aygün, 2019-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nun yayımlandığını açıklayarak "Tercihler 23-29 Temmuz'da alınacak." dedi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı 2019-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları kılavuzu duyurusunu yayımladı. ÖSYM'den yapılan duyuruda Kontenjan kılavuzuna 1 Temmuz 2019 tarihine kadar ÖSYM'nin sitesinden erişim sağlanabileceği bildirildi.

SON TERCİH TARİHİ AÇIKLANDI

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, "2019-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nun yayımlandı. Tercihler 23-29 Temmuz'da alınacak." dedi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "2019-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, 20 Haziran-1 Temmuz 2019 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Kılavuz, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmaktadır. Bu nedenle adayların, tercihlerini belirlemeden önce tercih süresi içinde ÖSYM'nin internet adresinden yeniden yayımlanacak 2019-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM'den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir. Adaylara ve kamuoyuna duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title