Haberler

Osyeg 21'den Çocuk Şenliği

Osmangazi Belediyesi Yerel Gündem 21 Çocuk Meclisi'nin Düzenlediği "Çocuk Şenliği" Eğitim Vadisi'nde Gerçekleştirildi.

Osmangazi Belediyesi Yerel Gündem 21 Çocuk Meclisi'nin düzenlediği "Çocuk Şenliği" Eğitim Vadisi'nde gerçekleştirildi.

OSYEG 21, Sönmez İlköğretim Okulu ve Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'nin iş birliği ile gerçekleşen çocuk şenliğinde halk oyunları, bando gösterisi yapılırken, Anadolu ateşi, Çocuk Çalgıcıları Orkestrası, kızlar dans grubu ve Grup Express sahne aldı. Çocukların çeşitli gösterileriyle renklenen çocuk şenliğinde Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe ve OSYEG 21 Genel Sekreteri Rıfat Bakan da izleyiciler arasındaydı. Programın açılış konuşmasını yapan OSYEG 21 Genel Sekreteri Rıfat Bakan, çocuklarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Bakan, "Çocuklarımızı böyle faaliyetlerde görmek oldukça güzel. Burada olmak diğer programlarda olmaktan çok farklı. Hepsinin yüzündeki gülümsemeyi görmek insanı heyecanlandırıyor" dedi.

Çocukları bakarken gözleri dolan Bakan, "Bizler tarihi kahramanlıklarla dolu bir milletin çocuklarıyız. Görüyorum ki çocuklarımız cumhuriyet duygusunu biz büyüklerden daha iyi hissediyor. Onların temiz kalplerindeki bu coşku bizi gelecek nesillere en iyi şekilde taşıyacaktır" diye konuştu.

Başkan Recep Altepe de, "Bu güzel ve anlamlı gün hepimizin günü. Şehit kanı ile yıkanmış bir milletin fertleriyiz biz. Elbette bu güzel vatanın elde edilmesi kolay olmadı. Milyonlar bu uğurda can verdi. Milletimizin başına gelmeyen kalmadı. Fakat yıkılmadık ve bu gün dünyanın en aktif milletlerinden biriyiz. İnşallah yine bu dünyanın başına örnek olacak önder bizim ülkemizden çıkacak. Sizleri böylesine coşku dolu görmek bizleri çok sevindiriyor. Bu ülkenin, bu şehrin geleceği olan sizler aynı zamanda da dünyaya örnek olacaksınız. Sizler barışın simgelerisiniz" diye konuştu.

(EV-MŞ)

25.04.2007 17:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title