Haberler

ÖSS'ye Ücretsiz Hazırlanıyorlar

Bakırköy Belediyesi, Üniversiteye Hazırlanan Tüm Gençlere Ücretsiz Eğitim Hizmeti Sunuyor.

Bakırköy Belediyesi, üniversiteye hazırlanan tüm gençlere ücretsiz eğitim hizmeti sunuyor.

‘Geleceğe Yatırım Yapıyoruz’ sloganı ile yola çıkan Bakırköy Belediyesi, eğitime verdiği önemi destekleyen pek çok projeye bir yenisini daha ekliyor. İnteraktif olarak gençleri ÖSS’ye hazırlayan, toplam 60 bin soru ile Türkiye’nin en büyük soru bankası olma özelliğini taşıyan www.kazaniriz.biz üniversite hazırlık portalı ile ortak başlatılan projede, “Bakkart” sahibi tüm Bakırköy’lü gençler ÖSS’ye ücretsiz olarak hazırlanıyor.

Bakırköy’de yaşayan ve ikametgah belgeleri ile belediyeye başvuran tüm gençlerin “Bakkart” sahibi olduğu projede, kazaniriz.biz üniversite hazırlık portalı, yenilikçi anlayışıyla, ÖSS’yi kazanmayı hedefleyen öğrencilerin bilgisayar üzerinden eğitim almalarını da sağlıyor.

Hürriyet Gazetesi’nin, eğitim alanında  “Altın Örümcek Web Ödülleri” dalında büyük ödülün sahibi olan  kazaniriz.biz’in, geçen yıl öğrenci başarı oranı yüzde 83 olarak gerçekleşti.

“Bakırköy Belediyesi İle Kazanırız Biz” adı altında, ÖSS’ye hazırlanan pek çok gence, zaman ve mekân bağımsızlığı sağlayan bu portal aynı zamanda 230 sorudan oluşan kişilik testi ile gençlere rehberlik hizmeti de veriyor. Öğrencilerin ÖSS’ye hazırlanmasını kolaylaştırmak ve eğlenceli hale getirmek için geliştirilmiş portalda, ÖSS deneme sınavlarından konu testlerine, rakip tanımadan üniversite seçimine kadar pek çok faydalı bölüm yer alıyor.

Gerçekleştirdiği pek çok başarılı projenin yanı sıra gençlere ve eğitime verdiği değeri ortak çalışmalarla destekleyen Bakırköy Belediyesi, öğrencilerin ÖSS yükünü azaltmayı amaçlıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title