Haberler

Öss Sözel Türkiye Birincisi Tobb Etü'yü Seçti

Öss'de Sözel 2 Türkiye 1’incisi Ve Aynı Zamanda Eşit Ağırlık Türkiye 6’ncısı Olan Bilal Ertoğrul, Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (tobb) Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi'ni Tercih Etti.

ÖSS'de Sözel 2 Türkiye 1’incisi ve aynı zamanda Eşit Ağırlık Türkiye 6’ncısı olan Bilal Ertoğrul, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ni tercih etti.

TOBB Başkanı ve TOBB ETÜ Mütevelli Heyet Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB ETÜ Rektörü Prof. Dr. Tahsin Kesici, TOBB ETÜ’yü tercih eden ÖSS'de dereceye girmiş öğrencilerle birlikte bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantı yarın saat 10:30'da TOBB ETÜ'de gerçekleştirilecek. Toplantıda, TOBB ETÜ’nün Türk eğitim sistemine getirdiği yenilikler ve yeni projeler de anlatılacak.

TOBB ETÜ'den yapılan açıklamada, iş dünyasının çatı örgütü TOBB'un, eğitimde de farklılığını ortaya koyduğu vurgulandı. Türk eğitim sistemine öncü ve örnek olmak parolasıyla eğitim öğretim hayatına başlayan TOBB ETÜ'nün, Türkiye'nin en başarılı öğrencilerinin tercih ettiği üniversitelerden biri olmaya devam ettiğine işaret edildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title