Haberler

ÖSS Öncesi Moral Şöleni Yapılacak

Sinop Belediyesi, Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) Öncesi Sınava Girecek Öğrenciler İçin Moral Şöleni Düzenleyecek. 15 Haziran 2006 Cuma Günü Saat 20.00'de Yapılacak Şölen Sonrası İlçelerden Gelen Yüzlerce Öğrenci, Tespit Edilen Ailelerin Yanında Barındırılacak. Şölenle İlgili Bilgi Veren Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, Belediye Olarak Bu Yıl Organizasyonun Dördüncüsünü Gerçekleştirdiklerini Söyled...

Sinop Belediyesi, Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) öncesi sınava girecek öğrenciler için moral şöleni düzenleyecek. 15 Haziran 2006 Cuma günü saat 20.00'de yapılacak şölen sonrası ilçelerden gelen yüzlerce öğrenci, tespit edilen ailelerin yanında barındırılacak. Şölenle ilgili bilgi veren Belediye BaşkanI Zeki Yılmazer, belediye olarak bu yıl organizasyonun dördüncüsünü gerçekleştirdiklerini söyledi. Yılmazer, amaçlarının öğrencilerin sınav stresinden kurtulmalarını sağlamak ve hayatlarının dönüm noktası olacak olan üniversite sınavlarında başarılı olmalarına katkıda bulunmak olduğunu kaydetti. Bu arada sınava katılacak öğrencilere belediye tarafından hazırlanan sınav paketlerinin de hediye edileceği kaydedildi.

(SÖ-SA)

09.06.2007 16:08 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title