Haberler

ÖSS'de Görevli Öğretim Üyesinin Ölümü Adayları Olumsuz Etkiledi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (Cü) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şener Bingöl'ün ÖSS İçin Görevli Olduğu Salonda Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetmesi, Adayları Olumsuz Etkiledi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şener Bingöl'ün ÖSS için görevli olduğu salonda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi, adayları olumsuz etkiledi.

CÜ Fen Edebiyat Fakültesi B binası D-2 salonunda yapılan ÖSS'de görevli olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü Çalışma Ekonomisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şener Bingöl'ün (65) salonda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi adayları olumsuz etkiledi. Aynı salonda sınava giren adaylardan Ramazan Çakmak, sınav öncesi Bingöl'ün birden yere düştüğünü ve diğer görevlilerin suni teneffüs yaptıklarını söyledi. Gelen sağlık görevlilerinin Bingöl'ü alarak gitmesiyle başka bir salona alındıklarını ifade eden Çakmak, "Bu olay bizi üzdü. Halen elim titriyor. Belki de cevap anahtarını bu nedenle kaydırmış olabilirim" dedi.

Kaldırıldığı CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Prof. Dr. Bingöl'ün yarın toprağa verileceği belirtildi. Öte yandan olayı duyarak hastaneye gelen Prof. Dr. Bingöl'ün öğrencilerinin hayli üzgün oldukları gözlendi.

(İG-MSA-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title