Haberler

ÖSS Birincisi, Baydemir'i Ziyaret Etti

ÖSS Birinci Bölüm Birincisi Serhat Varolgüneş, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i Makamında Ziyaret Etti. Baydemir, Diyarbakır'ın Böyle Bir Başarıya İhtiyacı Olduğunu Söyledi.

ÖSS birinci bölüm birincisi Serhat Varolgüneş, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i makamında ziyaret etti. Baydemir, Diyarbakır'ın böyle bir başarıya ihtiyacı olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, ÖSS Sayısal 1, Eşit Ağırlık 1 ve Sözel 1'de Türkiye birincisi olan Serhat Varolgüneş'i ailesi, Özel Ortadoğu Koleji yöneticileri ve ABC Dershane yöneticileriyle birlikte makamında kabul etti. Başkan Osman Baydemir, Diyarbakır'ın böyle bir başarıya ihtiyacı olduğunu belirterek, "Hakikaten önemli bir iş başardın Serhat. Seni tebrik ediyorum. Başarının üniversite de devam etmesini arzu ederim. Başarın Diyarbakır'a örnek olacaktır" dedi.

Birinci bölüm birincisi Özel Ortadoğu Koleji öğrencisi Serhat Varolgüneş ise elektrik-elektronik mühendisliği bölümünü tercih edeceğini belirterek, "Ancak hangi üniversiteye gideceğime henüz karar veremedim" dedi.

Osman Baydemir daha sonra Serhat Varolgüneş'le öğretmeni Naile Kan'a bir buket çiçek verip, Özel Ortadoğu Koleji ve ABC Dershanesi öğretmenlerine teşekkür etti.

(SK-AŞ-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title