Haberler

OSMEK'te Sinema Heyecanı

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi'nin OSMEK Kurslarına Katılan Kursiyerlerden Bazıları, Hayatlarında İlk Kez Sinemaya Gitmenin Heyecanını Yaşadı.

Osmangazi Belediyesi, Meslek Edindirme Kursları'na (OSMEK) katılan kursiyerler için sürpriz bir etkinliğe imza attı. Aralarında daha önce hiç sinemaya gitmeyenlerin de bulunduğu 100 kursiyer, Mahsun Kırmızıgül'ün vizyona yeni giren filmi 'Mucize'yi sinemada izlemenin keyfini yaşadı.

Osmangazi Belediyesi, gerçekleştirdiği projelerle sosyal belediyecilik alanında farkındalık yaratmaya devam ediyor. Belediyenin ücretsiz olarak düzenlediği OSMEK kurslarına katılan kursiyerlerden gelen talep üzerine harekete geçen yetkililer, sürpriz bir etkinliğe imza attı. Aralarında daha önce hiç sinemaya gitmemiş olanlarında bulunduğu 100 kursiyer, önce kursların düzenlendiği Emek Kültür Merkezi'nde toplandı. Ardından kendileri için tahsis edilen otobüslere binen kursiyerler, Akpınar Kültür Merkezi'nde bulunan sinemada salonunda Mahsun Kırmızıgül'ün son filmi 'Mucize'yi izledi.

Osmangazi Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikle, hayatlarında ilk kez sinema salonuna giderek bir film izleme fırsatı bulan bazı kursiyerler, kendilerine böyle bir imkanı sunduğu için Osmangazi Belediyesi'ne teşekkür etti. Katıldıkları kurslarda hem meslek sahibi olduklarını, hem de sosyal aktivitelere katılma imkanı bulduklarını dile getiren kursiyerlerden Sultan Acar ve Rukiye Kara "Bu gün bizim için çok farklı bir gün oldu, çok farklı bir heyecan yaşıyoruz. Bir türlü gitme fırsatı bulamadığımız sinemaya giderek, arkadaşlarımızla birlikte film izleme imkanı bulduk. Bize bu imkanı sağlayan Başta Başkanımız Mustafa Dündar olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak, "Belediye olarak, 11 farklı merkezde 92 sınıfta vatandaşlarımıza için meslek edindirme kursu düzenliyoruz. Sadece mesleki eğitim değil, çeşitli kültürel ve sanatsal etkinlikler de düzenleyerek, kursiyerlerimizin sosyal hayatlarına farklılıklar getiriyoruz. Bu gün de Emek ve Akpınar Kültür Merkezlerinde bulunan yaklaşık 100 kursiyerimizle birlikte sinemaya geldik. İçlerinde bu güne kadar hiç sinemaya gitmemiş olan kursiyerlerimizin de bulunduğu topluluk, Mahsun Kırmızıgül'ün vizyona yeni giren 'Mucize' isimli filmini hep birlikte izledi. İçlerinde daha önce hiç sinemaya gitmeyenler vardı. Biz de, onlardan gelen talep doğrultusunda böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Bu tür etkinlikleri bundan sonra da düzenlemeye devam edeceğiz" dedi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmangazi Belediyesi Mahsun Kırmızıgül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title