Haberler

Osmantan'ın Elini Öptü mü

Bayramın Üçüncü Gecesi Antalya'lara'daki Miracle Resort Hotel'de Konser Veren Gündeş, Her Zamanki Gibi Derin Göğüs Dekolteli Kostüm Giymeyi Tercih Etti.

BAYRAMIN ÜÇÜNCÜ GECESİ ANTALYA'LARA'DAKİ MİRACLE RESORT HOTEL'DE KONSER VEREN GÜNDEŞ, HER ZAMANKİ GİBİ DERİN GÖĞÜS DEKOLTELİ KOSTÜM GİYMEYİ TERCİH ETTİ.

Salonun yüzde 80'ninin dolduğu konser öncesi gazetecilerle röportaj yapan şarkıcı, yeni albümünün yolda olduğunu, bir süredir ara verilen Popstar Alaturka programına devam edilip edilmeyeceğine henüz karar verilmediğini söyledi. Bayramda herkesin elini öptüğünü söyleyen Gündeş'e, sevgilisi Osman Tan Erkır'ın da elini öpüp öpmediği soruldu. Bu soruya, "Özele girer" diyerek yanıt vermeyen Gündeş, herkesle bayramlaştığını vurguladı. Sahne önüne koyulan podyuma yerleştirilen 4 dev vantilatörle serinleyen Gündeş, gece yarısına kadar sahnede kalarak en sevilen eski ve yeni şarkılarını seslendirdi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title