Haberler

Osmanlıspor Teknik Direktörü Buz: "İki Puan Kaybettiğimizi Düşünüyorum"

Ercan ATA - ANKARA / DHA Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, toparlanma sürecinde olduklarını ifade ederek, "İki puanı kaybeden bizdik" dedi.

Ercan ATA - ANKARA / DHA

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, toparlanma sürecinde olduklarını ifade ederek, "İki puanı kaybeden bizdik" dedi.

Basın toplantısında konuşan Buz, maçın Fenerbahçe açısından da kendileri açısından da çok önemli olduğunu söyledi. Müsabakadan önce bir strateji belirlediklerini aktaran Buz, "Toparlama sürecindeyiz diye düşünüyorum. Konya maçında 1-0 kaybettik, ofansif anlamda iyi oynamamıştık ama çok talihsiz bir gol yemiştik. Burada onları değiştirmek istedik, farklı bir kadroyla çıktık. Baskın ve cesur oynamak istedik ve oyunu çirkinleştirmeden oynamak istediğimiz için, gerçekten futbolcu kardeşlerimi tebrik etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

İlk devrede yakaladıkları pozisyonlara değinen Buz, "Golü çok erken yedik. Tabii ki bir puanı aldığımız için sevinçliyiz ama bizim iki puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Ama her şeyden önce karakterli bir oyun sergiledik. Fenerbahçe'nin durumu da belli, onlar da sıkıntılı geldi. Sahada iyi bir cevap verdik diye düşünüyorum, yolumuza devam edeceğiz. Kadrolarımız aslında müsait ama eksikliklerimiz de var" diye konuştu.

Açıklama sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Buz, hakem ile ilgili ne düşündüğü sorulduğunda, hakemler hakkında konuşmak istemediğini belirterek, "Bugün bir iki pozisyonu görmek isterdim, bu konuda bir şey söylemek istemiyorum" dedi.

Teknik adam Buz, hakkında transfer konusunda 6 ay men aldığı yönünde iddialar olan Özer Hurmacı'nın durumuna ilişkin ise, "Eğer öyle bir durum varsa bizi çok üzecek, çünkü Özer Hurmacı bizim için çok önemli bir oyuncu" yanıtını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Özer Hurmacı Fenerbahçe İrfan Buz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title