Haberler

Osmanlıspor Teknik Direktörü Buz: "İki Puan Kaybettiğimizi Düşünüyorum"

Ercan ATA - ANKARA / DHAOsmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, toparlanma sürecinde olduklarını ifade ederek, "İki puanı kaybeden bizdik" dedi.

Ercan ATA - ANKARA / DHA

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, toparlanma sürecinde olduklarını ifade ederek, "İki puanı kaybeden bizdik" dedi.

Basın toplantısında konuşan Buz, maçın Fenerbahçe açısından da kendileri açısından da çok önemli olduğunu söyledi. Müsabakadan önce bir strateji belirlediklerini aktaran Buz, "Toparlama sürecindeyiz diye düşünüyorum. Konya maçında 1-0 kaybettik, ofansif anlamda iyi oynamamıştık ama çok talihsiz bir gol yemiştik. Burada onları değiştirmek istedik, farklı bir kadroyla çıktık. Baskın ve cesur oynamak istedik ve oyunu çirkinleştirmeden oynamak istediğimiz için, gerçekten futbolcu kardeşlerimi tebrik etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

İlk devrede yakaladıkları pozisyonlara değinen Buz, "Golü çok erken yedik. Tabii ki bir puanı aldığımız için sevinçliyiz ama bizim iki puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Ama her şeyden önce karakterli bir oyun sergiledik. Fenerbahçe'nin durumu da belli, onlar da sıkıntılı geldi. Sahada iyi bir cevap verdik diye düşünüyorum, yolumuza devam edeceğiz. Kadrolarımız aslında müsait ama eksikliklerimiz de var" diye konuştu.

Açıklama sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Buz, hakem ile ilgili ne düşündüğü sorulduğunda, hakemler hakkında konuşmak istemediğini belirterek, "Bugün bir iki pozisyonu görmek isterdim, bu konuda bir şey söylemek istemiyorum" dedi.

Teknik adam Buz, hakkında transfer konusunda 6 ay men aldığı yönünde iddialar olan Özer Hurmacı'nın durumuna ilişkin ise, "Eğer öyle bir durum varsa bizi çok üzecek, çünkü Özer Hurmacı bizim için çok önemli bir oyuncu" yanıtını verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

İrfan Buz'un açıklaması

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Özer Hurmacı Fenerbahçe İrfan Buz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title