Haberler

Osmanlıspor Hazırlıklarını Sürdürdü

İkinci etap kamp çalışmaları için Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde 11 günlük bir çalışma yapan ve 2 hazırlık maçı oynayan Osmanlıspor, yeni sezon hazırlıklarının devamı için kendi tesislerine döndü.

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'la hazırlık maçı oynayan Başkent ekibi, maçın ardından 2 gün izin yaptı. Mor-Sarılılar sezon hazırlıklarının devamı için bugün yeniden Batıkent Tesisleri'nde toplandı.

Teknik direktör Bülent Uygun nezaretinde tek antrenman yapan Osmanlıspor, yaklaşık olarak 1 saat 15 dakika çalıştı. Isınma koşusuyla başlayan antrenmana koordinasyon çalışmasıyla devam edildi. Daha sonra 7'ye 2 top kapma oyununa geçen oyuncular, 3 takım halinde minyatür kalelerden kurulu alanda maç yaptı. Antrenmanın son bölümünde dayanıklılık koşusu yapan Başkent ekibi, açma germe egzersizleriyle çalışmaları tamamladı.

Antrenmana Tonia Tisdell katılmazken, tedavileri devam eden Engin Bekdemir ve Koray Altınay fizyoterapist gözetiminde takımdan ayrı çalışmalarını devam ettirdi.

- Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kızılcahamam Giresunspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title