Haberler

Osmanlıspor - Gaziantepspor Maçının Ardından

Osmanlıspor - Gaziantepspor maçının ardındanOsmanlıspor Teknik Direktörü Akçay Küme barajı 38 olur gibi gözüküyorGaziantepspor Teknik Direktörü Topcu İlk yarı kötü oynadıkSpor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Gaziantepspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, her iki takım için de üst sıralar için önemli bir viraj olduğunu söyledi.

Osmanlıspor - Gaziantepspor maçının ardından

Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay Küme barajı 38 olur gibi gözüküyor

Gaziantepspor Teknik Direktörü Topcu İlk yarı kötü oynadık

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Gaziantepspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, her iki takım için de üst sıralar için önemli bir viraj olduğunu söyledi.

Akçay, Antep'in deplasmandaki risk alarak ofansif oyun anlayışı bizi zorlayacak diye düşündük. Ancak müsabakanın gidişatı içinde ölü top dışında sanki pozisyon vermedik gibiydi. Ama yine de Antep takımı çok iyi mücadele etti, bizde mücadele ettik. Karşılıklı puanlar aldık. Süper ligde puan puandır. Yenemediğiniz zaman yenilmeyeceksiniz anlayışını da sürdürmek gerekir. Bu bir stratejidir. Bu stratejiyi de bence uyguladık. 33 puan çok iyi değil ama alttan uzaklaşmak için kumbaraya birşeyler atmanın yararı olduğunu düşünüyorum. Kumbaramıza birşeyler atarak 38 puan sanki baraj puanı olacak gibi gözüküyor. Alttaki takımın birbiriyle oynayacağını düşünürsek 38 limit olarak aldık.

ANTEP CEPHESİ

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise, Çok iyi bir takıma karşı oynadık. İlk yarı istenilen futbolu sahaya yansıtamadık. Bizim için pozitif geçen taraf takım defansını iyi yapmamız. Onun haricinde ileride çok varlık gösteremedik. Santrafor mevkinde oynayan oyuncularımızın sakatlığı, hastalığı gözardı edilmemesi lazım. Orada John'u oynattık. İstediğimiz verimi aldığımızı açıkçası söyleyemem. İkinci yarı biraz daha önde kurduk defansımızı. Duran toptan golü bulduk. 86. dakikaya kadar zaman zaman ikinci golü aradık ama rakibimiz de iyi bir takım, dolayısıyla iyi futbolculardan kurulu. 86. dakikada herhalde tahmin ediyorum duran toptan golü yedik. Son dakika yenen gol üzüyor insanı, nasıl son dakika attığımız gollerde çok seviniyorsak, yediğimiz gollerde de üzülüyoruz ama kazanmayı hak ettik mi Doğrusu hak ettiğimizi söyleyemem. İyi mücadele ettiğimizi söyleyebilirim. Özellik son Kayserispor ve Galatasaray maçında oynadığımız o güzel futbolun eseri yoktu açıkçası ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantepspor Akçay Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title