Haberler

Osmanlıspor - Galatasaray Maçı Ardından - Akçay

Görüntü Dökümü : Galatasaray'ın teknik direktörü Mustafa Denizli'nin soruları cevaplaması Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın açıklama ve soruları cevaplaması Maçın ardından Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay: "Taktiğimize yardımlaşmayı ekleyince maçtan galip ayrıldık" Galatasaray Teknik Direktörü Denizli: "Bu akşam iyi oynamadık" Spor Toto Süper Lig'de sahasında Galatasaray'ı 3-2 yenen Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, ligde 22 puana ulaşmanın moral verici olduğunu söyledi.

Görüntü Dökümü :

Galatasaray'ın teknik direktörü Mustafa Denizli'nin soruları cevaplaması

Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın açıklama ve soruları cevaplaması Maçın ardından

Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay:

"Taktiğimize yardımlaşmayı ekleyince maçtan galip ayrıldık"

Galatasaray Teknik Direktörü Denizli:

"Bu akşam iyi oynamadık"

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Galatasaray'ı 3-2 yenen Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, ligde 22 puana ulaşmanın moral verici olduğunu söyledi.

Akçay, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında, saha şartlarının kendilerine avantaj sağladını ifade etti.

Sahalarında oynadıkları maçlarda karnelerinin iyi olmadığını anlatan Akçay, "Bu durum bizi düşündürüyordu. İyi hazırlandık. Ama samimi konuşmak gerekirse, Galatasaray'ı biraz yorduk. Sahanın durumu büyük takımlar için konsantre eksikliği yaşatabiliyor. Yani bize avantaj sağlıyor. Taktiğimize yardımlaşmayı ekleyince maçtan galip ayrıldık. 22 puana ulaşmak moral verici. Büyük takımlarla oynarken, motivasyon çalışması yapmanıza gerek yok. Büyük takımları yenmek, bilinç altında öz güven yaratıyor " diye konuştu.

Transfer konusunu da değerlendiren Akçay, şunları söyledi:

"Vaclav geldi. Lukasz takıma katıldığı zaman savunmada rekabet yükselecek. Yararımıza olacak bir oyuncu transfer edeceğiz. Bu oyuncunun transferi üçüncü bölgedeki rekabati arttıracak. Yerli oyuncuya ulaşmak zor. Dışarıdan bir transfer olacak."

Şanssızların yaptıkları işin bir parçası olduğunu vurgulayan teknik direktör Akçay, "Bizim işimizin yüzde 70'i gayret, yüzde 30'u kısmet. Hakemin performansını olumlu buluyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

-Galatasaray cephesi

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bu akşam iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını, hatası bol bir 90 dakika oynadıklarını söyledi.

Kolay goller yediklerini ve toparlamanın zor olduğunu belirten Denizli, "Kazanmak için olağanüstü bir mücadele ortaya koyamadık. Koşullarımız yarışa başlarken zordu şu an itibariye daha da zorlaştı. Avrupa ve lig mücadelesi tablo itibariyle zor bir konuma geldi. Biz bu yarışın dışında kalmayıp, büyük bir mücadele ortaya koymalıyız. Önümüzdeki maçlar itibariyle mecburen yaptığımız değişikliklerle kadro sıkıntısı çekeceğiz. Dolasıyla zor koşullarımız ileriki dönemde daha zor bir tablo sundu. Bu yenigi ile yara almamak mümkün değil, en kısa zamanda bertaraf etmek zorundayız" dedi.

-Burak Yılmaz'ın transferi

Galatasaray Teknik Direktöre Denizli, Burak Yılmaz transferi ile ilgili kendisine ulaşan bir bilgi olmadığını söyledi.

Denizli, şöyle devam etti:

"Bununla ilgili bana ulaşan bir bilgi yok. Transferle ilgili net bir şey söylemek mümkün değil. Mevcut transfer politikalarını uygulayamadıkarını anlatan Denizli, "İki tarafı da düşünmek zorundayız. Futbolcuları da kulübümü de düşünüyorum. Kadro bakımından sıkıntı çekmekteyim" değerlendirmesini yaptı.

Şampiyonluk yarışında çok ciddi bir puan farkı oluştuğunun hatırlatılması üzerine Denizli, "15 hafta ne gösterir bilemeyiz. Koşulları en iyi şekilde değerlendirerek ortaya koyacağız" dedi.

-UEFA cezası

Mustafa Denizli, UEFA'dan nasıl bir ceza geleceğini bilmediğini kaydetti.

Düşündüklerini yapamadıklarını anlatan Denizli, "UEFA'dan nasıl bir ceza gelecek? Haziran'da ne ile karşılaşırız bunları değerlendireceğiz. Ceza konusunda bunu benim bilmem mümkün değil" diyerek cevapladı.

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Reşit Akçay Mustafa Denizli Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title