Haberler

Osmanlıspor'dan Mert Günok'a Cazip Teklif

Güncelleme:

Süper Lig'in yeni takımı Osmanlıspor, Fenerbahçe'den ayrılan Mert Günok'a yıllık 1,2 milyon euro ve takım kaptanlığını önerdi.

Uzun yıllarını Fenerbahçe'de geçirdikten sonra yollarını ayırmak zorunda kalan Mert Günok'a teklif üstüne teklif gelmeye başladı. Sarı-Lacivertli ekibin sözleşmesini uzatmama kararı aldığı 26 yaşındaki kaleciye sürpriz bir teklif geldi.

OSMANLISPOR'DAN CAZİP TEKLİF

Fener'in ezeli rakibi Galatasaray ile Bursaspor'un ilgilendiği Mert'e, Osmanlıspor sıra dışı bir teklif yaptı. Yıllar sonra tekrar Süper Lig'e geri dönen Başkent ekibi, çok cazip bir öneride bulundu.

YILLIK 1,2 MİLYON EURO VE KAPTANLIK

Osmanlıspor idarecileri, Fenerbahçe ile yol ayrımı kesiştikten sonra Mert'e ulaşarak, "Seninle çalışmak isteriz" mesajı verdi. Ardından ise cazip bir teklif geldi: "Yıllık 1.2 milyon Euro (Yaklaşık 3.6 milyon TL) ve takım kaptanlığı."

SÜRE İSTEDİ

Mert Günok'un, menajeriyle görüşmek için Osmanlıspor'dan süre istediği ve bu cazip teklif sonrası kafasının karıştığı ifade edildi. Galatasaray Yönetimi'nin de önümüzdeki günlerde Mert'in menajeri Batur Altıparmak ile pazarlık masasına oturmayı planladığı biliniyor.

Kaynak: Fanatik

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Mert Günok Spor Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500

Yorumlar (2)

serkan:

volkan dan daha ıyı bır kalecı olacak mert''i elinden kaçırmasaydı veya yabancı herhangi bi ülkeye kiralasaydın ya fenerbahce

5
0
yanıtYanıtla
Biri DahamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Isminden dolayi gonlum bu takima simdiden isindi. Onlardan tek ricam FB ile fazla icli disli olmamalari. Oyle olursa sevdigim takimlar listesine onlari da eklerim. Sevmediklerim belli; FB, Sivas, biraz Eskisehir, biraz Besiktas

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title