Haberler

Osmanlıspor'da "Gerileme Dönemi"

Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci bölümünde 3 puanla tanışamadı.

Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci bölümünde 3 puanla tanışamadı.

Başkent temsilcisi, Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu.

Olcay Şahan'ın 16. dakikada attığı gole engel olamayan mor-sarılı ekibin, ligde galibiyet hasreti 4 maça çıktı.

Süper Lig'de 2017'de oynadığı 4 maçta 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Osmanlıspor, bu süreçte tek puanını başkent derbisinde elde etti.

Osmanlıspor, lige verilen ara sonrası ilk resmi maçında sahasında Beşiktaş'a 2-0 yenildi.

Beşiktaş maçıyla 7 maçlık yenilmezlik serisi sona eren mor-sarılılar, daha sonra seyircisinin önünde Antalyaspor'a son dakikalarda yediği gollerle 2-1 mağlup oldu.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan başkent derbisinde Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Osmanlıspor, Trabzonspor'a da mağlup olmaktan kurtulamadı.

Ligde 27 puanı bulunan Osmanlıspor, böylece son 4 maçını Ankara'da oynamasına rağmen sahadan 3 puanla ayrılamadı.

Ankara deplasman oldu

Başkent temsilcisi, ayrıca iç sahada üst üste 3. mağlubiyetini aldı.

Sahasındaki en son galibiyetini 13. haftada Kardemir Karabükspor'u 2-1 yenerek elde eden mor-sarılılar, ardından evinde oynadığı 4 maçı da kazanamadı.

Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Osmanlıspor, Beşiktaş'a 2-0, Antalyaspor'a 2-1 ve Trabzonspor'a 1-0 yenildi.

Başkent ekibi, Osmanlı Stadı'nda çıktığı 11 maçta 13 puan topladı. Evinde 3 galibiyet alan Osmanlıspor, sahadan 4'er kez de beraberlik ve mağlubiyetle ayrıldı.

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Olcay Şahan Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title