Haberler

Osmaniyeli Sağlıkçılar Uganda'dan Döndü

Osmaniye Sağlıkçılar Derneği (OSAD) tarafından sağlık taraması için Uganda'ya giden sağlık ekibi kente döndü.

Osmaniye Sağlıkçılar Derneği (OSAD) tarafından sağlık taraması için Uganda'ya giden sağlık ekibi kente döndü.

Osmaniye AK Parti Milletvekili Suat Önal, Cebelibereket Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katılarak, Uganda'da kurulan Kimse Yok mu- Polikliniğinin açılışına katıldığını ve ilk defa bir Afrika ülkesine gittiğini söyledi.

Sağlık taraması için Uganda'ya giden sağlıkçılara teşekkür eden Önal, "Bu güne kadar hep sömürülen Afrika insanı, sağlık taraması için giden doktorlarımızın samimiyetini ve onların Allah rızası için yardıma geldiğini gördüler" dedi.

OSAD Başkanı Mehmet Gül ise, dernek üyelerinin arasında birlik ve beraberliği sağlamak, geleceğin teminatı çocukların milli ve manevi değerlere bağlı bir şekilde yetişmesi adına birçok faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Programda Uganda'ya sağlık taraması için giden Aile Hekimi Dr. Hacı Mehmet Erdoğan, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehtap Kılınç ile Op. Dr. Ömer Can, 15 gün boyunca yaşadıklarını ve izlenimlerini, çektikleri fotoğraflardan oluşan slayt gösterimi eşliğinde katılımcılarla paylaştı.

Program sonunda ise sağlık ekibinde yer alan doktor ve hemşirelere Önal, Vali Yardımcısı Dr. Nail Anlar, AK Parti İl Başkanı Ömer Yağmur ve MHP İl Başkanı Murat Kanlı tarafından çiçek ve plaket verildi.

- OSMANİYE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title