Haberler

Osmaniye: Unakıtan, Osmaniye'de Defterdarlık Binasını Açacak

Osmaniye'de, Yeni Defterdarlık Binasının Açılışının, 13 Aralık Çarşamba Günü Maliye Bakanı Kemal Unakıtan Tarafından Yapılacağı Bildirildi.

Osmaniye'de, yeni Defterdarlık binasının açılışının, 13 Aralık Çarşamba günü Maliye Bakanı Kemal Unakıtan tarafından yapılacağı bildirildi.

AK Parti İl Başkanı Ali Binboğa, Milletvekili Şükrü Ünal ve Belediye Başkanı Davut Çuhadar ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Maliye Bakanı Unakıtan'ın, 13 Aralık Çarşamba günü Osmaniye'ye gelerek, yeni Defterdarlık binasının açılışını yapacağını belirtti.

Basın toplantısında partisinin çalışmaları hakkında da bilgi veren Binboğa, partisinin özellikle gençlere büyük önem verdiğini belirterek, "Bildiğiniz gibi gençlerimizin ülke yönetiminde söz sahibi olabilmesi için milletvekili seçilme yaşını 25'e düşürdük. Osmaniye'de de gençlerimize yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Düziçi'nde yapımı devam eden 500 kişilik spor salonumuzun açılışını inşallah önümüzdeki ay yapacağız. Merkezde ise olimpik yüzme havuzu inşaatı ihale edildi ve yapımı başlamak üzere. Ayrıca yine merkezde 2 bin 500 kişilik spor salonunun yapımı da ihale aşamasına gelmiş bulunuyor. Bizler gençlerimize her zaman değer verdik" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title