Haberler

Osmaniye, Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Güncelleme:

Nusaybin'de PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Etiz, memleketi Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Etiz, memleketi Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin annesi "Ağlamayacağım kuzum, düşmanlarımız sevinmesin" diyerek ağıt yaktı.

Nusaybin ilçe merkezinde PKK'lı teröristlerden temizlenen mahallelerdeki evlerde yapılan arama sırasında, teröristlerin binaya önceden yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına rağmen şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Etiz'in cenazesi, memleketi Osmaniye'nin Toprakkale ilçesi Sazlık köyündeki meydana getirildi.

Şehidin babası Ahmet Etiz, Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy ile birlikte güçlükle tören alanına geldi. Şehidin kardeşleri İlkay, Murat ve Habibe de uzun süre tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin eşi Hatice, kadın askerlerin yardımıyla ayakta durabildi. Şehit annesi Sultan Etiz, "Düşmanların sevinmesin kuzum. Ağlamayacağım kuzum" diyerek ağıt yaktı. Şehidin annesini törene katılan Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin sarılarak teskin etmeye çalıştı.

Şehit İbrahim Etiz'in naaşı İl Müftüsü Ramazan Çortul'un kıldırdığı cenaze namazının ardından köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Törene Vali Kerem Al, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Şefik Atak, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demerci, Tüysüz Belediye Başkanı Veli Fidan, Osmaniye milletvekilleri Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu ve Ruhi Ersoy, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, OKÜ Rektörü Prof.Dr. Orhan Büyükalaca, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz, Osmaniye Şehit Polis Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mahmut Kaplan, askeri ve sivil erkan, şehidin ailesi ve yakınları ile binlerce Osmaniyeli katıldı.

2 kız babası Etiz'in Osmaniye'nin 225'inci şehidi olduğu öğrenildi. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Toprakkale Osmaniye Nusaybin Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title