Haberler

Osmaniye Osmaniye'de Zaferin 96'ncı Yıl Dönümü Törenlerle Kutlandı

Osmaniye'de zaferin 96'ncı yıl dönümü törenlerle kutlandıOSMANİYE'de, 30 Ağustos Zafer Bayramının 96'ncı yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü törenlerle kutlandı.

Osmaniye'de zaferin 96'ncı yıl dönümü törenlerle kutlandı

OSMANİYE'de, 30 Ağustos Zafer Bayramının 96'ncı yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü törenlerle kutlandı.

Kutlama programı sabah saat 08.10'da Yeni Valilik'teki Atatürk anıtı önünde başladı. Burada, Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunulup ve İstiklal Marşı okunurken şanlı bayrağımız göndere çekildi. Daha sonra ise Vali Ömer Faruk Coşkun Şeref Defteri'ni imzaladı. Vali Coşkun konuşmasında, Milli birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihi bir ispatı olan 30 Ağustos Zaferi; milletimizin tarih boyunca var olan bağımsızlık inancının, vatan ve bayrak sevgisinin ölümsüz bir ifadesi, Türk Ordusu'nun da disiplin ve kahramanlığının göstergesidir dedi. Devlet Bahçeli Bulvarı'ndaki tören ise Vali Coşkun, Osmaniye Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Mustafa Aslan ve Belediye Başkanı Kadir Kara ile birlikte tören geçişine katılanların ve halkın bayramını kutlaması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Piyade Üsteğmen Oruç Atakan Cevahir yaptı. Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı gösterisi sırasında katılımcılar, ellerindeki Türk Bayrakları ile seslendirilen marşlara eşlik ettiler. Kutlama programı, tören geçişi ile sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye TSK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Define faciası! İznik define olayı ne? Define ararken kaç kişi hayatını kaybetti? Lille - Aston Villa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lille - Aston Villa maçı CANLI İZLE! Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title