Haberler

Osmaniye Kazada Ölenin Kimliği 3 Ay Sonra Belirlendi

Kazada ölenin kimliği 3 ay sonra belirlendiOSMANİYE'de trafik kazasında yaşamını kaybeden ve kimliği belirlenemediği için Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından 15 bekletildikten sonra kimsesizler mezarlığında toprağa verilen kişinin Hatay'ın Erzin ilçesinde oturan 52 yaşındaki...

Kazada ölenin kimliği 3 ay sonra belirlendi

OSMANİYE'de trafik kazasında yaşamını kaybeden ve kimliği belirlenemediği için Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından 15 bekletildikten sonra kimsesizler mezarlığında toprağa verilen kişinin Hatay'ın Erzin ilçesinde oturan 52 yaşındaki Aziz Kurdaş olduğu belirlendi.

Osmaniye'de, 11 Eylül'de Vatan Mahallesi'nde meydana gelen kazada, Ferit S. T., yönetimindeki 80 FZ 513 plakalı hafif ticari araçla bir kişiye çarptı. Kazada, üzerinden kimlik çıkmayan 50 yaşlarındaki kişi yaşamını yitirdi. Ölen kişinin kimliği belirlenemeyince cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Cenaze burada 15 bekletildikten sonra sahibi çıkmadığı için kimsesizler mezarlığına defnedildi.

Bu arada aynı dönemde Hatay'ın Erzin ilçesinde oturan Alzheimer hastası Aziz Kurdaş evinden ayrılıp bir daha dönmedi. Ağabeyini aramak için Antalya'dan Hatay'a dönenen Salih Kurdaş, Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurup çevre il ve ilçelere de ağabeyinin fotoğrafını asarak aramaya başladı. Ancak ağabeyini bulamayan Salih Kurdaş, son olarak Osmaniye'de yerel gazeteye ağabeyinin fotoğrafını vererek kayıp haberi yaptırdı. Haberi okuyan bir kişinin araması sonucu ağabeyinin Osmaniye'de trafik kazasında öldüğünü belirlediğini söyleyen Kurdaş, Keşke vatandaşlarımızın duyarlı olduğu kadar emniyet teşkilatımızın da bu kadar duyarlı olmasını isterdim. Bunu üzülerek söylüyorum ki, bu zafiyet bizi gerçekten mağdur etti. Bundan sonra bu tür kayıplarda, emniyetimizin biraz daha duyarlı ve hassas olmalarını istiyorum. İnsanların mağdur olmasını istemiyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Osmaniye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title