Haberler

Osmaniye Emniyeti'nden Şehit Ailelerine İftar

Osmaniye'de, Emniyet Müdürlüğü ve Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme Derneği tarafından şehit ailelerine iftar verildi.

Polisevi'nde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, son günlerde artan terör olayları ve şehit haberlerine vurgu yaparak, "Şu anda burada olan birlikteliğimiz teröre verilmiş en iyi cevaptır. Birlikte olmaktan geri durmayalım. Çünkü mutluluklar paylaşılarak çoğalır, acılar da paylaşılarak azalır. Birbirimize destek olalım ki mutluluklarımızı çoğaltalım. Acılarımızı azaltıp, sorunlarımızı da daha güçlü bir şekilde çözelim. Zira sorunlar birlik olarak çözülür" dedi.

Düzenledikleri iftar yemeğinin bir anlamda terörü kınama anlamı da taşıdığını anlatan Yılmaz, şunları söyledi:

"Türkiye'nin muhtelif yerlerinde terör saldırılarında birçok şehit verdik. Bu konuda toplumun tüm kesimlerinin duyarlı olması, terörü kınaması, lanetlemesi gerekiyor. Terör saldırıları amacına ulaşamaz, ancak saldırılardan medet umanlar var. Bunlara fırsat vermemeliyiz. Biz işte bu birlikteliğimizle saldırıları yapanlara mesaj veriyoruz."

Bu arada, yemeğe katılan ve 15 üyesi bulunan Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği (EMŞAD) Başkanı Mahmut Kaplan ve üyelere derneğin üye sayısını artırmaları çağrısında bulunan Yılmaz, "Güç birliği kurmak zorundayız. Bu yüzden üyeler, kendileri gibi olan aileleri bularak derneğimize üye olmalarını sağlamalı. O zaman sesimiz daha gür çıkacaktır" şeklinde konuştu.

(ACK-MT-MT-Y)

11.10.2007 16:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title