Haberler

Osmaniye'den Kısa Kısa

Protokol üyelerinin eşleri, Osmaniye Kent Müzesi'ni ziyaret etti.

Protokol üyelerinin eşleri, Osmaniye Kent Müzesi'ni ziyaret etti.

Vali Mehmet Oduncu'nun eşi Nuray Oduncu, AK Parti Milletvekili Suat Önal'ın eşi Münire Önal, Belediye Başkanı Kadir Kara'nın eşi Nihal Kara, Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'in eşi Devlet Ceren, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Gonca Öztürk ve Cebeli Bereket İlkokulu Müdürü Hatice Güntürkün, Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi'ni gezdi.

Nuray Oduncu, ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Teke ve Sehavet Arslankurt'tan bilgi aldı.

Oduncu, yaptığı konuşmada, müzenin kent tarihini ve kültürünü yansıttığını, müzeyi ziyaret ettiği için mutlu olduğunu söyledi.

Protokol eşleri daha sonra Osmaniye Belediyesi Sanat Atölyesi Ebru Kursu öğrencilerini ziyaret etti.

- Aranan kişi, cezaevi ziyaretinde yakalandı

Osmaniye'de, "mühür bozma" suçundan aranan kişi, cezaevindeki bir yakınını ziyarete gelince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, S.L, Osmaniye T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda "kasten adam öldürme" suçundan hükümlü olan yakını A.L'yi ziyarete gitti.

Ziyaret sırasında kimlik sorgulaması yapılan S.L'nin Osmaniye 3. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından "Mühür Bozma" suçundan yakalama emri ile arandığı tespit edildi.

Jandarma ekipleri, S.L'yi gözaltına aldı.

- OKÜ, köy ortaokuluna kütüphane kurdu

Osmaniye Korkutata Üniversitesi (OKÜ) Sinerji Kulübü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında bulunan '"40. Yıla 40 Kütüphane Pojesi kapsamında 12. kütüphanesini Düziçi ilçesine bağlı Çitli köyü Harun Reşit Ortaokulu'na kurdu.

Şu ana kadar 6 ilkokul,  4 ortaokul ile 2 liseye kütüphane kurduklarını belirten OKÜ Sinerji Kulübü Başkanı Eren Güllü, okul yönetimi ve öğrencilerle görüşmeler neticesinde ihtiyaç sahibi okulları belirleyerek kütüphane kurduklarını ya da yenilediklerini söyledi.

Güllü, projenin amacının dezavantajlı öğrencilerle diğer öğrenciler arasındaki farkın kapanmasına katkı sağlamak olduğunu belirtti.

Maden faciasının yaşandığı Soma'da da kütüphane kurmak istediklerini kaydeden Güllü, "Gerekli izinlerin ve imkanların sağlanması durumunda 13. ve 14. kütüphaneleri Manisa'nın Soma ilçesinde belirlenen okullara kurmayı planlıyoruz" dedi. - Osmaniye

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Oduncu Suat Önal Ak Parti Osmaniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte, MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title