Haberler

Osmaniye'den Kısa Kısa

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde (OKÜ), kurumsal siber güvenlik farkındalık eğitimi verildi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde (OKÜ), kurumsal siber güvenlik farkındalık eğitimi verildi.

OKÜ Bilgi İşlem Daire Başkanı Kadir Uludağ, 15 Temmuz Şehitler Amfisinde verilen eğitimde, teknolojide güvenliğin önemli olduğunu belirtti.

Teknolojinin hayatın her alanında kullanıldığını ifade eden Uludağ, katılımcılara siber güvenlik, kurumlara yönelik siber riskler, siber güvenlik ihlalleri, iş gruplarına yönelik siber riskler, siber güvenlikte fiziksel güvenlik ve önemi, e posta, mobil cihaz ve uygulamalarının güvenirliği, kablosuz ağ güvenilirliği, sosyal medya güvenirliliği ve hassas verilerin korunması konusunda bilgi verdi.

Kurumlar arası voleybol turnuvası

Osmaniye'de, Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında, kurumlar arası voleybol turnuvası düzenlendi.

Merkez Spor Salonunda düzenlenen turnuvada, 17 takım şampiyonluk için mücadele etti.

Müsabakalar sonucunda, Kadirli Çukurova Okulları birinci oldu. Turnuvada ikinciliği İl Sağlık Müdürlüğü, üçüncülüğü de Atatürk Anadolu Lisesi elde etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, final müsabakasının ardından düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, düzenlenen turnuvayla birlik beraberliği, kaynaşmayı artırmak ve sporu sevdirmeyi amaçladıklarını belirterek, takımlara ve görev alan hakemlere, Voleybol İl Temsilciliğine teşekkür etti.

Ödül töreninde takımlara kupa ve madalyaları, Loğoğlu ve İl Sağlık Müdürü Hasan Öznavruz tarafından verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Osmaniye Uludağ Politika Güncel Haberler

title