Haberler

Osmaniye'de Rehberlik ve Psikolojik Danışma Günleri

Osmaniye'de Bu Yıl 4.'sü Düzenlenecek Rehberlik ve Psikolojik Danışma Günleri'nin, 8-9 Mayıs Tarihlerinde Gerçekleştirileceği Bildirildi.

Osmaniye'de bu yıl 4.'sü düzenlenecek Rehberlik ve Psikolojik Danışma Günleri'nin, 8-9 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirildi.

Osmaniye Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Hasan Topal, geleneksel hale getirdikleri Rehberlik ve Psikolojik Danışma Günleri'nin bu yıl 4.'sünü düzenleyeceklerini ifade ederek, "8-9 Mayıs tarihlerinde olmak üzere 2 gün sürecek programlarımız, özellikle anne ve babaları çok yakından ilgilendiriyor" dedi.

Etkinliğin içeriği hakkında da bilgiler veren Topal, şunları kaydetti:

"İlk gün sabah oturumunun konusu 'Aile içi etkili iletişim ve aile içi şiddetin önlenmesi' olarak belirlenmiştir. Programı Çukurova Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Turan Akbaş sunacak. Öğleden sonra sadece rehber öğretmenlerin katılacağı oturumun konusu ise 'Bireysel ve grupla psikolojik danışma teknikleri' olup, sunum Çukurova Üniversitesi PDR Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. S.Sonay Güçray tarafından yapılacak. 9 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek 'Çocuğa yönelik istismar ve önlenmesi' konulu sabah oturumunu Çukurova Üniversitesi PDR Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. A.Rezzan Çeçen sunacak. Öğleden sonraki son oturumun konusu ise 'Saldırganlık ve akran zorbalığı' olup, sunumu Çukurova Üniversitesi PDR Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fulya Cenkseven yapacaktır."

Topal, programların özellikle anne ve babaları yakından ilgilendirdiğini belirterek, tüm anne ve babaları programları izlemeye davet etti.

(ACK-MT-Y)

02.05.2007 16:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title