Haberler

Osmaniye'de Güzel Şiir Okuma Yarışması Yapıldı

Osmaniye'de 3. Eğitim Bölgesi Bestami Yazgan Şiirleri Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.

Osmaniye'de 3. Eğitim Bölgesi Bestami Yazgan Şiirleri Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Cebelibereket Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, öğrencilere şiiri sevdirmek istediklerini belirtti.

Osmaniyeli şair Bestami Yazgan'ın şiirlerini öğrencilerin en güzel şekilde okuyacağını ve bunun jüri tarafından değerlendirileceğini ifade eden Çelik, "Dil, kültür aktarımında en temel öğedir. Dilin en süzülmüş, kaymağı diyebileceğimiz bölümü de şiirdir. Biz, çocuklarımıza hem şiiri sevdirmeyi hem de kıymetli büyüğümüz Bestami Yazgan'ın şiirleri ile çocuklarımızı tanıştırmayı amaçladık ve böyle bir organizasyonu düzenledik. Katkısı ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Koordinatör okul müdürü Mehmet Bereketoğlu, şölen havasında öğrencilerin okudukları şiirlerinin dinleneceğini aktardı.

Konuşmalardan sonra ilkokul öğrencileri Osmaniyeli Şair Bestami Yazgan'ın şiirlerini okuyarak, performanslarını sergiledi.

Şiirlerin okunmasının ardından Şair Bestami Yazgan'a çiçek takdim edildi.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları yarışmada dereceye giren öğrencilere kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Bestami Yazgan Ramazan Çelik Osmaniye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title