Haberler

Eski Muhtar Cinayetini Azmettirmekten, Yeni Muhtar Tutuklandı

Güncelleme:

Osmaniye'de Hacıhaliloğlu köyünde eski muhtar, evinden başından vurularak öldürülmüştü. Derinleştirilen soruşturmada yeni muhtar, cinayeti azmettirmekten tutuklandı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Hacıhaliloğlu köyünde eski muhtar Kemal Duyar'ın, evinde silahla vurularak öldürülmesi olayı ile ilgili aralarında köyün yeni muhtarının da olduğu 2 kişi tutuklandı.

EVİNDE BAŞINDAN VURULDU

İlçeye bağlı Hacıhaliloğlu köyünde 3 Ağustos günü meydana gelen olayda köyün eski muhtarı Kemal Duyar, yalnız yaşadığı evin arka tarafından yaklaşıp pencereden içeri doğru tüfekle ateş açan kişi ya da kişilerce başından vurularak öldürüldü.

Osmaniye'de Eski Muhtar Cinayetinde, Yeni Muhtar TutuklandıKöyün Eski Muhtarı Kemal Duyar

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan ilk incelemede bir cinayete kurban gittiği anlaşılan Kemal Duyar olayında, Kadirli Cumhuriyet Başsavcılığı ve jandarma tarafından 5 aydır yürütülen teknik ve fiziki takip sonucunda aralarında köyün şu anki muhtarı ve aynı zamanda öldürülen eski muhtarın akrabası olan Semih D. ile birlikte 4 kişi gözaltına alındı.

Osmaniye'de Eski Muhtar Cinayetinde, Yeni Muhtar Tutuklandı

KÖY MUHTARI CİNAYETİ AZMETTİRME SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Y.Ş. ve E.D. savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, köy muhtarı Semih D. cinayeti azmettirmek, Süleyman B. ise kasten adam öldürmek suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi. Savcılık ifadelerinde cinayet ile ilgili suçlamaları kabul etmediği öğrenilen Semih D. ve Süleyman B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Osmaniye'de Eski Muhtar Cinayetinde, Yeni Muhtar TutuklandıKöyün Yeni Muhtarı Semih D.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Kadirli 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

BiLMiŞ:

Olmayan beyinleriyle sorumluluk almaya çalışan canlılar. . .

31
1
yanıtYanıtla
Seren can:

Bunlar gerici zihniyet yobazlar para için herşey yapar lar gericiler paradan başka hiç bir canlıya değer vermezler

9
5
yanıtYanıtla
......:

bu ülkede koltuk güç herşeydir, bunun için ahlak din haram helal dibine kadar kullanılır ancak uygulama öyle değildir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title