Haberler

Osmaniye'de Bayramlaşma

Osmaniye’de geleneksel olarak düzenlenen protokol ile vatandaşların bayramlaşması yapıldı.

Osmaniye'de geleneksel olarak düzenlenen protokol ile vatandaşların bayramlaşması yapıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşmada Vali Kerem Al ile protokol üyeleri Osmaniyeliler ile bayramlaştı.

Vali Kerem Al, burada yaptığı konuşmada barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen bayramların, insanların huzur bulduğu, sevinçlerin arttığı, umutların canlandığı, sıkıntı ve kaygılarından uzaklaştığı, yardımlaşma, dayanışma ve milli-manevi duyguların doruğa ulaştığı özel bir konuma haiz müstesna günler olduğunu ifade etti. Al, "İnsanları kaynaştıran, toplumu bütünleştiren bayramlar, milletçe sahip olduğumuz değerlerin toplum hayatında yeniden canlandırılması ve yeni nesillere aktarılması için bir fırsat olarak değerlendirilmelidir. Bu bayram vesilesiyle, ülkemizin huzur ve güvenliği, vatanın bölünmez bütünlüğü uğrunda verdiğimiz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, ailelerine sabır ve metanet diliyor, geride bıraktıklarına sahip çıkmanın ve onları her vesileyle ziyaret etmenin bizlere düşen öncelikli bir görev olduğunu hatırlatmak istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; milli birlik ve dayanışma duyguları içerisinde coşku ve sevincimizin artarak devam etmesi dileklerimle, değerli çalışma arkadaşlarım ve Osmaniyeli hemşerilerimin Kurban Bayramını tebrik eder, selam ve saygılar sunarım" dedi.

Programa Belediye Başkanı Kadir Kara, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Şefik Atak, Merkez Valisi Zeki Şanal, AK Parti Milletvekilleri Suat Önal ve Durdu Mehmet Kastal, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfur Dündar, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Müftü Ramazan Çortul, kamu kurum müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programı kapsamında Vali Al ve protokol üyeleri Osmaniye Devlet Hastanesi, polis evi, jandarma ve emniyet müdürlüğü personeli ile bayramlaştıktan sonra Özden Huzurevi'ni ziyaret etti. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kerem Al Yerel Haberler

title