Haberler

Osmaniye: Çiftçilere Satış Belgesi Uyarısı

- Osmaniye Tarım İl Müdürlüğü Tarafından, Çiftçilere Hububat Ürünlerinin Satışlarını Belgelendirmeleri Konusunda Uyarı Yapıldı.

- Osmaniye Tarım İl Müdürlüğü tarafından, çiftçilere hububat ürünlerinin satışlarını belgelendirmeleri konusunda uyarı yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tarım İl Müdürü Ali Çeribaş, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'nce, 2006 yılı ürünü bazı hububat çeşitlerine yapılması planlanan prim ödemesi uygulamalarından vatandaşların istifade edebilmeleri için ürün satışlarını belgelendirmeleri gerektiğini kaydederek “Prim başvuruları sırasında mağduriyetin yaşanmaması için hububat ürün satışı yapan çiftçilerimizin mutlak surette satışlarını belgelendirmeleri ve başvuru sırasında müdürlüğümüze bu belgeyi ibraz etmeleri gerekeceğinden, konuya gereken önemin verilmesi kendi yararlarına olacaktır" dedi.

(ACK-AK-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title