Haberler

Osmangazi'ye İki Madalya Birden

Osmangazi Belediyespor Taekwondo Takımı, İzmir'de Düzenlenen 1. İzmir Açık Taekwondo Turnuvası'ndan İki Madalyayla Döndü.

Türkiye Taekwondo Federasyonu, İzmir Çiğli Belediye Spor ve Kwon'un Sponsorluğu'nda gerçekleşen turnuvada Osmangazi Belediye spor sporcularından 57 kg Büyükler kategorisi Tuğba Kaya 3. ,68 Kg Gençler kategorisi bayanlarda Fulden Gökalp 2. oldu. Türkiye Şampiyonaları'nda ilk sekize giren ya da Milli Takım seçmelerine çağrılan sporcuların katılabildiği Yıldızlar, Gençler ve Büyüklerin Olimpik kategorilerinde düzenlenen turnuva 16-19 Haziran tarihleri arasında İzmir Celal Atik Spor Salonu'nda yapıldı.

Turnuvaya Türk kulüplerinin yanı sıra aralarında Almanya, Irak ve Sırbistan'dan gelen ekiplerin de bulunduğu 70 kulüp 350 sporcuyla katıldı. Sporcuların kıran kırana yarıştığı müsabakalar sonunda 57 kg Büyükler kategorisi bayanlarda Osmangazi Belediye spor Taekwondo Takımı'ndan Tuğba Kaya 3., 68 Kg Gençler kategorisi bayanlarda Fulden Gökalp 2. oldu.

Başkandan Kutlama

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, turnuvada dereceye giren bayan sporcuları kutlarken, onların sevincine ortak oldu. Başkan Dündar, "Judo, atletizm gibi branşlardaki başarımızı Taekwondoda da yakalamak gurur verici. İnşallah tüm spor dallarında Türkiye ve Dünyada başarılar kazanmaya devam edeceğiz. Yarışmaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title