Haberler

Osmangazi Kent Koşusu Start Alıyor

Bursa'da Osman Gazi'yi Anma ve Fetih Şenlikleri Kapsamında Organize Edilen 3. Uluslararası Bursa Osman Gazi Tarihi Kent Koşusu'nun Hazırlıkları Tamamlanma Aşamasına Geldi. Osmangazi Belediyespor Koordinatörlüğünde Yapılacak Koşunun Başvuruları 12 Nisan'da Başlayacak.

Bursa'da Osman Gazi'yi Anma ve Fetih Şenlikleri kapsamında organize edilen 3. Uluslararası Bursa Osman Gazi Tarihi Kent Koşusu'nun hazırlıkları tamamlanma aşamasına geldi. Osmangazi Belediyespor koordinatörlüğünde yapılacak koşunun başvuruları 12 Nisan'da başlayacak.

Geçen yıl bini aşkın sporcunun katıldığı tarihi kent koşusunun 3'ncüsü 20 Nisan'da yapılacak. Yarı marathon ve Halk koşusu olmak üzere iki kategoride yapılacak koşuda parkur uzunlukları yarı maraton için 21 bin 100, halk koşusu içinde 4 bin 132 metre olarak belirlendi. 20 Nisan 2008 Pazar günü saat 10:00 'da başlayacak koşu sırasında halkoyunları ekipleri, bando takımlarının gösterileri mehteran takımı gibi çeşitli etkinliklerde yapılarak, koşunun karnaval havasında geçmesi planlanıyor. Yurt içi ve yurt dışından katılımların yüksek olacağı düşünülen koşuya bu yıl geçen yıldan daha çok yarışmacının katılması bekleniyor. Saltanat Kapı'dan başlayıp tüm tarihi mekanları içine alacak şekilde hazırlanan parkurlu yarış, Fetih Kapı'da sona erecek. Koşunun başvuruları 12 Nisan'da başlayacak ve 19 Nisan'da sona erecek. Koşuya katılmak isteyenler müracaatlarını osmangazimarathon.net internet adresinin yanı sıra Akpınar Kültür Merkezi, Osmangazi Belediyesi, Zafer Plaza, TKM, Kent Meydanı ve büyük alışveriş merkezlerinde oluşturulacak kayıt masalarından başvuru yapabilecekler.

Tarihi koşunun koordinatörlüğünü üstlenen Osmangazi Belediyespor Başkanı Abdullah Karadağ, komite ekibiyle yaptığı toplantıda son hazırlıkları gözden geçirdi. Organizasyonun eksiksiz olması için aylardır hazırlık yaptıklarını ifade eden Karadağ, tüm vatandaşları tarihi koşuya beklediklerini açıkladı.

(EY-MŞ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title