Haberler

Osmangazi'den Türk Futboluna Büyük Destek

Güncelleme:

Sporla gelişen Bursa sağlıklı gelişen nesiller idealiyle yola çıkan Osmangazi belediyesi, amatör spor kulüplerine verdiği desteği sürdürüyor.

Amatör spor kulüplerine verdiği destekle genç sporcuların yüzünü güldüren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 9 spor kulübüne daha eşofman ve top dağıttı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ördekli Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende genç sporculara seslendi. Osmangazi Belediyesi'nin 26 farklı spor branşında hizmet verdiğini söyleyen Başkan Mustafa Dündar, 24 spor tesisiyle alanında Türkiye'nin önde gelen ilçelerinden biri olduklarını vurguladı.

Amatör spor kulüpleri için önemli çalışmalar yürüttüklerine de değinen Dündar, 2012'de birçok spor tesislerinin açılışını yapacaklarını ve temelini atacaklarını belirtti. Yeni açılacak tesislerin Türk Sporu'na değer katacağına dikkati çeken Başkan Dündar "Ovaakça ve Alaşar Futbol Sahası'nı hizmete açtık.

Demirtaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi ve Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi'nin temelini atmaya hazırlanıyoruz. Hamitler Spor Tesisi ve Alacahırka Spor Tesisi'nde de inşaat çalışmalarımız hızla devam ediyor" diye konuştu. Genç sporcuları tesislere sahip çıkmaya davet eden Başkan Dündar "Bizler yapıyoruz sizler sahip çıkacak koruyacaksınız" dedi.

Futbol İl Temsilcisi Cem Gençoğlu ise, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a amatör futbol kulüplerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Mustafa Dündar Akpınar İdman Yurdu, Atıcılar, Çekirge, Dikkaldırım, Emek, Namıkkemal, Yenikaraman ve Yunuseli Spor Kulüplerinin genç futbolcularına eşofman ve top hediye etti.

Dündar, yarın başlayacak 1. Amatör Futbol Ligi'nde mücadele verecek tüm futbolculara başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

osmangazi belediyesi Mustafa Dündar Osmangazi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title