Haberler

Osmangazi’de Su Kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Tarafından Yapılacak Altyapı Çalışmaları Nedeniyle Osmangazi İlçesi'nde, 30 – 31 Mayıs Tarihlerinde Su Kesintisi Uygulanacağı Belirtildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Osmangazi İlçesi'nde, 30 – 31 Mayıs tarihlerinde su kesintisi uygulanacağı belirtildi.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, Osmangazi İlçesi Selamet Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde yapılacak içmesuyu imalat çalışması nedeniyle, 30 Mayıs Pazartesi ve 31 Mayıs Salı tarihlerinde, 08.00 ile 19.00 saatleri arasında Atıcılar, Başaran, Gülbahçe, Koğukçınar, Namık Kemal, Selamet, Veysel Karani ve Zafer mahallelerinde su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title