Haberler

Osmaneli'de şehit ve gazi aileleri ile iş adamları iftarda buluştu

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Osmaneli Kaymakamlığı ve Osmaneli Belediyesinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu şehit ve gazi aileleri ile is adamlarına verilen iftar programına katıldı.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Osmaneli Kaymakamlığı ve Osmaneli Belediyesinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu şehit ve gazi aileleri ile is adamlarına verilen iftar programına katıldı.

Vali Şentürk, Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığında İlçe Müftüsü Sadık Erenbaş'ın duasının ardından yaptığı konuşmada, vatan için evlatlarını şehit vermiş şehit ve gazi aileleri ile iş verenlerle iftarda bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek ülkede özgürce, birlik ve beraberlik içerisinde başı dik olarak yaşanmasında vatan için canını feda edebilecek insanların olmasıyla mümkün olduğunu söyledi.

Şehit ve gazi ailelerine minnetlerini sunan Vali Şentürk, şöyle konuştu:

"Biz hepimiz biriz, beraberiz ve gücümüz o samimi içten birbirimize olan sevgiyle bağlılığımızdan geliyor. Amacımız bu birliğimizi daha da güçlendirmektir. Bu sofraya hep birlikte oturduk. İşverenlerde iş alanlarda aynı masada aynı tabakta iftarımızı açtık. Bugün iki şehidimiz var. Vatan için hala güvenlik güçlerimiz canla başla mücadele veriyorlar. Ülkemizde birliğimize, bütünlüğümüze zarar verebilecek düşünce ve eylem içerisinde olan kim varsa onları bertaraf etmek üzere topyekun hep birlikte bir mücadele içerisindeyiz. Bu mücadelenin bir ayağıdır. Bir başka ayağı da ülkemizin refaha ermesi, insanlarımızın daha da en gelişmiş ülkelerdeki refah ve mutluluk seviyesini ermeleriyle mümkün olacaktır. O da üretmekle mümkün olacaktır. O da iş vermekle olur. Hepimiz bir ifa ediyor. Temel prensibimiz de bu görevlerimizi çok iyi yapalım. Birbirimizi destekleyerek yapalım. Böyle bir toplum inşa edebilirsek o zaman nereden bir rüzgar eserse essin bizi asla sarsamaz ve huzurumuzu kaçıramaz."

İftar programına Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Bulut, Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İlçe Emniyet Müdür Vekili Dr. Ali Özgan, İlçe Jandarma Komutanı Eyüp Uzun, siyasi parti temsilcileri, vatani görevini yapan Mehmetçikler, şehit ve gazi aileleri ile iş adamları katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmaneli Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title