Haberler

Osmaneli'de İlköğretim Haftası Kutlama Programı

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, İlköğretim Haftası münasebetiyle tören düzenlendi.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, İlköğretim Haftası münasebetiyle tören düzenlendi.

İlk tören, Atatürk anıta İlçe Milli Eğitim Müdür Mahmut Ekinci tarafından çelenk konulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasın ardından program sona erdi. Daha sonra törenler Osman Gazi İlkokulu bahçesinde devam etti. Buradaki törene, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Cumhuriyet Savcısı Volkan Işık, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç, İlçe Milli Eğitim Müdür Mahmut Ekinci, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Buradaki tören de düzenlenen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Şiirlerin okunmasının ardından havanın yağışlı olması sebebiyle program kısa kesildi.

Osmaneli Kaymakamı Çakıcı ve beraberindeki heyet, ilçedeki bazı okulları da gezerek 2015-2016 ders yıllarının hayırlı olmasını dilediler. Kaymakam Çakıcı, gezdiği bazı okullarda, "Akıl ve zekayı geliştirmek, daha çok bilgi ve görgü kazanmamız için okul bizim vazgeçilmez bir kaynağımızdır. Öğrencilerimiz, topluma, ailesine hatta dünyaya yararlı birer birey olmak istiyorsa okullarına sahip çıkmalı ve öğretmenlerinden, en iyi şekilde faydalanmalıdırlar. Başarılı olmanın yolu, düzenli ve disiplinli çalışmaktan geçer. Eğitim ve öğretim bütün insanları için vazgeçilmez bir gerekliliktir" dedi.

Belediye Başkanı Münür Şahin ise, "Toplumun devamı olan yeni yetişen nesiller üzerinde öğretmenlerimiz kadar emeği, etkisi olan başka meslek yoktur. Böylesine önemli bir sorumluluğu üstlenen sizler her türlü övgüye layıksınız. Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan dünyanın en saygın kutsal mesleğidir. Değerli velilerimiz, devletimizin, öğretmenlerimizin ve sizlerin ortak amacı öğrencilerimizi geleceğe en donanımlı şekilde hazırlayabilmektir. Bu ortak amacı gerçekleştirmede sizlerin görevi öğrencinize, okulunuza sahip çıkmak ve desteklemektir. Biz Osmaneli Belediyesi olarak ilçedeki eğitim ve öğretim seviyesini en üst düzeye çıkarmak için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız" dedi.

Okul ziyaretlerinden sonra program sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münür Şahin Edip Çakıcı Osmaneli Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title