Haberler

Osman Pamukoğlu: CHP'nin Oylarını 3-4 Puan Arttırırım

Güncelleme:

Hak ve Eşitlik Partisi eski genel başkanı emekli tümgeneral Osman Pamukoğlu, CHP'den aday olması durumunda partinin oylarını 3-4 puan arttıracağını savundu.

HABERLER.com / Olgun Kızıltepe Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) eski Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, 1 Kasım seçimlerinde CHP'den milletvekili adayı olacağı söylentilerine açıklık getirdi.

"CHP'DEN RESMİ TEKLİF YOK"

Haberler.com'a değerlendirmelerde bulunan Pamukoğlu, CHP'den kendisine gelen herhangi bir resmi teklif olmadığını belirterek, "Hakkımda 'CHP'ye katılacak' yönünde çıkan haberler benim bile tahmin edemeyeceğim bir heyecan yarattı. CHP tarafından şahsıma iletilen herhangi bir resmi teklif yok. Partinin içinden beni isteyenler var. Gençler arasında heyecan yaratan bir ekibiz" dedi.

"PARTİNİN OYLARINI 3-4 PUAN ARTTIRIRIM"

CHP'ye katılması halinde 1 Kasım seçimlerinde partinin oylarını önemli ölçüde artıracağını savunan Pamukoğlu, "CHP'nin oylarını 3-4 puan arttıracağımı düşünüyorum. 1 Kasım seçimlerinde de 7 Haziran seçimlerine benzer bir tablonun ortaya çıkacağı kanaatindeyim" şeklinde konuştu.

HEPAR SEÇİMLERE KATILMAYACAK

Emine Ülker Tarhan liderliğindeki Anadolu Partisi'nden sonra HEPAR'da Hak ve Eşitlik Partisi de (HEPAR) 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlere katılmıyor. Haberi bizzat HEPAR Genel Başkanı Recep Bakırcı verdi. Onursal başkanları Osman Pamukoğlu ile birlikte Antalya'daki ' Türkiye ve Terör' konulu konferansa katılan Bakırcı; 1 Kasım'daki seçim sonuçlarında 7 Haziran'dan farklı bir tablo çıkmasını tahmin etmedikleri için seçimlere girmeyi düşünmediklerini duyurdu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Osman Pamukoğlu Kızıltepe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (557)

Yaşar:

Mhp ye yakisirdin Komutanım

217
2
yanıtYanıtla
selim:

Mhp akpnin arka bahçesi

yanıt0
yanıt2
cccMobil-ANDROID:

mhpde olsa chpde olsa bende oy veririm

125
68
yanıtYanıtla
selo:

pkk oy verdiren parti chp senin bu tavrını yakıştıramadım başkan

161
17
yanıtYanıtla
.....:

PKK YA BAKANLIK VEREN PARTİ AKP. . . BENDE HİÇ YAKIŞTIRAMADIM . . . .

yanıt2
yanıt0
BurakMobil-ANDROID:

mhp ye bekleriz komutanım

156
11
yanıtYanıtla
tollga:

bugun burda chp eşittir pkk diyen hainler pkk ile masaya oturan chp miydi lan cig süt emmişler ve sizler hangi partiye kimlere oy verdiniz veriyorsunuz bugun burda atip tutuyorsunuz örümcek kafalilar yobazlar sizden kurtulamadi bu ülke bi türlü

116
50
yanıtYanıtla
serbet:

Akpliler size acıyorum pamukoglu milliyetci bir insan nasil akp ye gider baskanlık federalizm çözüm bop azdaha ülkeyi bölecektiniz pamukoglunun yeri chp yada mhp ye gider

74
57
yanıtYanıtla
Merkez:

Paşam MHP varken ne chp si

126
2
yanıtYanıtla
omer:

ataturk dusmani seriatcilara kapiyi neden ardina kadar actiniz? arkamiza bakmadan gittik donmeyiz ocagimiz ataturkun ocagidir -chp-

yanıt1
yanıt2
Tüm 557 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title