Haberler

Osman Çelik'in Açıklamaları

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Osman Çelik, Konyaspor karşısında 6 puan değerinde galibiyet aldıklarını belirterek, Kasımpaşaspor karşısında alınacak puanların altın değerinde olacağını söyledi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Çelik, Konyaspor maçının geride bıraktıklarını ifade ederek, "6 puanlık maçı almak bizim için gerçekten zor oldu. İyi bir futbol bekleniyordu. Rakimiz olan Konyaspor oldukça güçlü bir ekip. Biraz zorlanmamıza rağmen 6 puan değerindeki, 3 puanı almasını bildik. Futbolcularımız iyi mücadele ettiler. Hepsini kutluyorum. Bu çıkışımızın başlangıcı. Takımı 90 dakika destekleyen taraftarlarımızı kutluyorum. Bursaspor taraftarları Avrupa'ya örnek olmaya başladı. Hakemi de

tebrik etmek istiyorum. Gerçekten dört dörtlük bir maç yönetti" dedi.

Haftaya deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa karşısında mutlak galibiyet almaları gerektiğine dikkat çeken Çelik, "Haftaya Kasımpaşaspor maçı var. Bu maçtan da alınacak puanlar bizim için altın değerinde. Mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşmaya çıkacağız. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. İlk yarıyı 12 puanla bitireceğiz. 12 puan alamasak bile 9 puandan aşağıya düşmeyeceğiz" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ İLE ARAMIZDA HERHANGİ BİR DÜŞMANLIK YOK"

Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında karşılaşacakları Beşiktaş maçına ve her iki takım taraftarları arasında yaşanan gerginliğe değinen 2. Başkan Osman Çelik, "Bizim Beşiktaş ile aramızda herhangi bir düşmanlık yok. O zamanki yöneticilerin yanlış demeçler vermesi bu olayı buraya kadar getirmiştir. Biz Beşiktaş taraftarlarının burada, bizim taraftarlarımızın da İnönü Stadı'nda takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Taraftar kini bırakacaktır. Bursaspor taraftarı sadece takımını, futbolu düşünsün. Cezalar

ağır, yapılan en ufak yanlış hareket seyircisiz maç oynamamıza sebep oluyor. Biz seyircimizden yoksun olmak istemiyoruz. Uzun bir zaman önce Sivasspor ile Kayserispor arasında oynanan karşılaşmadan çok sayıda ölü vardı. Dün akşam oynanan Sivasspor-Kayserispor karşılaşmasında ise dostluk ve kardeşlik ön plandaydı. Demek ki futbol kardeşlik ve dostluktur" şeklinde konuştu.

(RF-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title