Haberler

14 Yaşındaki Öğrenci, Kız Meselesi Yüzünden Boğazı Kesilerek Öldürüldü

Güncelleme:

Adana'da 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi, kız meselesi yüzünden çıkan kavgada boğazı kesilerek öldürüldü.

Adana'da 14 yaşındaki 8'nci sınıf öğrencisi, iddiaya göre kız meselesi yüzünden çıkan kavgada boğazı bıçakla kesilerek öldürüldü. 17 yaşındaki katil zanlısı olaydan sonra yakalandı.

KIZ MESELESİ YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI

Alınan bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi 80. Yıl Ortaokulu önünde meydana geldi. İddiaya göre, 8'nci sınıf öğrencisi Tamer Salman (14) ile bir süre önce disiplinsiz hareketlerden dolayı okuldan atıldığı öğrenilen Ö.T. (17) kız meselesi yüzünden tartıştı.

ÖĞRENCİNİN BOĞAZINI KESİP KAÇTI

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Ö.T., üzerinde taşıdığı bıçağı çıkarıp ortaokul öğrencisini boğazından yaraladıktan sonra kaçtı. Ağır yaralan öğrenci, kaldırıldığı özel hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ÖĞRENCİNİN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olaydan sonra katil zanlısı Ö.T. suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Zanlı ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü. 15 yaşındaki Tamer Salman'ın yakınları da sinir krizleri geçirip, gözyaşları döktü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seyhan 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (25)

1881 -1938:

ÇOK SÖZE GEREK YOK , ADANAMI DEDİM VE ÖYLE ÇIKTI POTANSİYEL SUÇLULARIN BOL OLDUĞU MEMLEKET ALLAH ISLA ETSİN . .

12
1
yanıtYanıtla
gulatt:

laik duzenin yetistirdigi dinsiz genclik.

5
7
yanıtYanıtla
.....:

ülke polat alemdarcılığa özenen gençlerle doldu . . Allah rahmet eylesin ne diyim . .

11
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Arkadaşlar Adana nın yerlisi ile sonradan gelip yerleşenleri bir tutmamalıyız. . . yerli halktan değil bunlar hep sonradan gelip yerleşen göçebe hayatı yaşayan guruplardan çıkıyor bu gibi tipler.

10
1
yanıtYanıtla
Dizi filim:

Suudi Arabistana kiziyoruz neden Türk dizilerini yasakladi diye, aslinda adamlar hakli toplumun huzurunun bozulmamasi icin en iyisini yaptilar.

9
1
yanıtYanıtla
...:

onların Türk dizilerini yasaklaması tamamen siyasi. . suudilerle problemlerimiz var . . bizim dizileri yasaklayıp amerikadan dizi satın aldılar . .

yanıt1
yanıt0
Namık emmi:

Adana Kusura bakmasın Ama artık tam bir pislik yuvası haline geldi uyuşturucunun kol gezdiği her türlü teröristin dolaştığı bi yer oldu

10
0
yanıtYanıtla
Dervi:

Cahillik bir ülke için çok kötü

10
0
yanıtYanıtla
Hülya:

TV DEKİ TÜM DİZİLER DURDURULMALI AİLELER DE ÇOCUKLARI NETTEN UZAKLAŞTIRMALI. . .

8
1
yanıtYanıtla
son savasci:

türkiyenin texasi ne lanet sehir bu adana

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title