Haberler

Ortaca Sahillerinde Deniz Keyfi

- Ortaca sahillerinde deniz keyfiMUĞLA - Muğla'nın Ortaca ilçesinde, Kasım ayının ilk haftası hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi ile birlikte yerli ve yabancı turistler deniz ve güneşin tadını çıkardı.

- Ortaca sahillerinde deniz keyfi

MUĞLA - Muğla'nın Ortaca ilçesinde, Kasım ayının ilk haftası hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi ile birlikte yerli ve yabancı turistler deniz ve güneşin tadını çıkardı.

Ortaca'da yazdan kalan günler yaşanırken, yerli ve yabancı turistler güneşin ve denizin tadını çıkarıyor. Hava sıcaklığının 25, deniz suyu sıcaklığının 24 derece ölçüldüğü Ortaca'da, sıcak havanın keyfini süren bazı turistler plajda denize girdi, bazıları da güneşlendi. Sonbaharın son ayı Kasım'da güneşli ve sıcak havayı fırsat bilen turistler, Ortaca'nın dünyaca ünlü İztuzu Plajı ve Sarıgerme sahiline akın etti.

Tatilciler, Dalyan Mahallesi'nde, günübirlik tekne turlarıyla Dalyan Kanalı'nı gezme ve kaya mezarlarını izleme fırsatı buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ortaca Dalyan Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title