Haberler

Ortaca'da Gülben Ergen Rüzgarı Esti

15. Ortaca Çevre ve Turizm Festivali'nde Sahne Alan Ünlü Sanatçı Gülben Ergen, Unutulmaz Bir Konser Verdi.

15. Ortaca Çevre ve Turizm Festivali'nde sahne alan ünlü sanatçı Gülben Ergen, unutulmaz bir konser verdi.

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, 15. Ortaca Çevre ve Turizm Festivali'nde sevenleriyle buluştu. Havai fişek gösterisi ile karşılanan sanatçı Gülben Ergen, festival alanını dolduran binlerce hayranı tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Sevilen şarkılarını seslendiren Gülben Ergen'e, hayranları da eşlik etti. Şarkı sonunda sevenlerine seslenen Ünlü sanatçı, "iyi ki Ortaca'ya gelmişim. İyi ki sizlerle beraberim. Ben çok mutlu oldum" dedi. Sanatçı zaman zaman festival alanındaki apartmanlarda kendisini izleyen seyircileri takılmaktan geri kalmadı. Balkonda kendini izleyenlere seslenen Gülben Ergen, "Komşular nasıl iyi görebiliyor musunuz? Çaylar demlendi mi? İstekleriniz var mı?" deyerek takıldı.

Ortaca Belediye Başkanı Salih Özdemir festival anısına, Gülben Ergen'e plaket verirken; "Ben Gülben Ergen'i çok seviyordum; ama benden daha çok sevenler varmış. İyi ki ünlü sanatçıyı getirmişiz "diye konuştu. Bu arada 2 yaşındaki Emircan isimli çocuk, sahneye çıkarak küçük davuluyla sanatçıya eşlik etti.

Festival alanını dolduran yaklaşık 15 bin kişi unutulmaz anlar yaşadı.

(OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title